שלום:)

שלום:)

מסגרת שנת הלימודים שלי בבית ספר, אני צריכה לעשות עבודת חקר. בחרתי בנושא של יוגה והפרעות אכילה.. הייתי שמחה אם הייתם יכולים להפנות אותי למקורות מידע שיעזרו לי בנושא! בתודה מראש, נועה.

יוגי בר

New member
התחלה

היי נועה אז ככה: 1. הפכים אלו אכן שני הפכים כנושאים לחקר. דרך היוגה היא במהותה הפוכה מעניין הפרעות אכילה. יוגה מתווה את הדרך לאכילה בריאה מאוזנת והוליסטית. ובהפרעות אכילה- הקשת היא רחבה- מבולימיה ועד אנורקסיה וביניהן. ולכן, קחי הצעה להתחלה בקשר ליוגה תתחילי את העבודה עם אחד המאמרים בפורום. "מזון יוגי אידאלי". המאמר מתווה את עקרון התזונה היוגי והוא יתן לך בסיס מה כמה ואיך צריך לאכול מבחינת היוגה. הפרעות אכילה? ובכן, ישנו פורום הפרעות אכילה בתפוז. ובכלל היום זה מספיק להקליק את המלה או צמד המילים המבוקש בכל מנוע חיפוש כמו "גוגל" וישר תמצאי ימבה של חומר. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

תודה:)

אני אקח את זה לתשומת ליבי, אבל שאלת החקר היא ההשפעה של היוגה כטיפול משלים, או תומך על הטיפול בהפרעות אכילה. כיצד זה יכול לעזור וכד'. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל לא מצאתי הרבה חומר. לא מספיק בשביל עבודה. אין איזה ספר או כל מקור מידע אחר שהוא מומלץ? תודה:)

arditisidi

New member
יוגה

אז בעצם מה שאת צריכה לעשות זה למצוא אנשים שנמצאים או עברו טיפול בהפרעות אכילה ואז רק להכניס את היוגה למשוואה. או לחלופין להתחיל לתחקר אנשים שעושים יוגה אם במקרה הייתה להם בעברם הפרעת אכילה... קשה לי לראות איך תמצאי כמות מספקת של אנשים שיתאימו לך למחקר... בהצלחה!

למעלה