שלום!!!

שלום!!!

חזרתי. היה טוב. אפילו טוב מאוד. כמעט מעולה. בעצם לא כמעט. היה ק-ר... ג-ש-ם... אוי זה גן עדן. אבל לא היו כל כך הרבה קומיקסים. מצאתי רק איזה 4 חנויות. קניתי בסביבות 1500-2000 עמודי קומיקס. אבל תיכננתי לעוד הרבה, אבל לא מצאתי. אבל אני מסופק. בינתיים.
וכמובן, אני עסקתי בריצה פראנטית בין החנויות. ראיתי את Hulk #1. הראשון!!! הראשון!!! שווה בסביבות ה2000 פאונד. וקיניתי משו מ1977. בכל מקרה, טוב היה. וזהו. עייף. חם. אבל מרוצה. כמעט כמו משהו אחר (או כך הסרטים מציגים את זה).
ואני אהיה בצ´אט היום, נראה לי. מחר בטוח. בלילה. כמובן. מר מומין

../images/Emo24.gif סוף סוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הפורום לא היה פורום בלי מר מומין! הפרי סיפר קודם על חוויות ההליכה ברחובות ת"א והתרשמותו מהיצעהּ... מה דעתנו על ההיצע הלונדוני? אני לא אהיה בצ´ט היום, אני יוצא במשלחת השבועית למסיבה הירושלמית, אבל אני רוצה עדכונים! Welcome home, הטרמפיסט

אויש

תודההההה
ו.. גרר... הם כל כך חוורים..... אני לא אוהב שזוף. היה שם אחד, שנשבע לכם שנראה בדיוק כמו ג´סטין......... גרררררררר...

../images/Emo24.gif מומין! חזרת! שלום! ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

אני בטוח שנהנת... הגשם...האפרוריות...לונדון... אני חייב לבקר שם...
מתי כבר יבוא החורף?! דרך אגב, קנית "קפטן אסטרו"?......

MARMELAD

New member
ברוך הבא ה../images/Emo82.gifה!!!!

חמוד... תספר לי הכל - איך היה, מה עשית, את מי פגשת... הכל אני רוצה לדעת....... יצאת למועדונים וכאלה? או שזה היה "טיול יום" כזה של שיטוטים ביום - מלון בלילה... איזה כיף שחזרת, התגעגעתי...
גיא

הכל? לא הכל. אבל עוד קצת

היה ממש נחמד. יש שם אנשים... גרר....... וחוץ מזה, היה ממש נחמד. ביום שהגענו התחילו התקפות על אפגניסטן, וזה קצת סתם ללונדונים את החשק לצאת, ככה שסוהו היה פחות או יותר איזור שומם לחלוטין. בעסה. מועדונים? לאאאא. לא לבד. וחוץ מזה, הלכתי והלכתי עד שכמעט נפלתי, ואז גיליתי שאני צריך ללכת עוד קצת. זה היה בערך ככה - מתעוררים בבוקר, הולכים ומטיילים, אחרי הצהריים נחים שעתיים (אבא צריך שינת יופי
), ואז יוצאים בערב, חוזרים באיזה 11-12 ככה. לא פגשתי אף אחד, אבל ככה אני אוהב, להסתובב לבד, בקצב שלי, ופשוט לספוג את האוירה והתרבות (ולרוקן את חשבון הבנק). גם אני התגעגתי לכווולם! מר מומין שבמיוחד בשביל מרמלד המושמוש הכין קישור זה על קיילי האהובה כנגש בריטני הפרחה האולטימטיבית. למרות סלידתי לדאנס, השיר האחרון שלה די נחמד, יחסית. http://www.mooma.com/article.asp?pgId=3694&catId=11

FRESH FRUIT

New member
מומין!!!!!! וויהא..! ../images/Emo68.gif

כמה התגעגתי! שמעתי טוב? 1500-2000 עמודים..? אני לא מבין גדול בזה.. אבל זה.. לא.. קצת.. המון?! אני רואה שאתה קיצוני.. ואני כל כך שמח שחזרת.. נתראה בצ´ט! הפרי הטרי- שמקווה שאבא שלו לא יחליט להתיישב, כמו בשבוע הקודם- מול הטלוויזיה בדיוק בשתים עשרה בלילה- כשיש הכי גאים שיש.

../images/Emo46.gif קרה לי בדיוק אותו הדבר...

רק שאצלי הוא ישן על הספה...ונחר... ואני יושב, בשקט בשקט, וכל תזוזה שלו - מעביר מהר לערוץ אחר...סיוט! מקווה שזה לא יקרה גם היום. או שאולי כדאי לצאת לאנשהו?

FRESH FRUIT

New member
חחחחחחח... דבר כזה קרה לי גם כן..

בפעם אחרת.. אחחח- ההורים האלה! למזלי הוא כבר פרש לעיסוקיו.. הללויה!

נגיד 1500...

עכשיו, במוסף אחד יש 32 עמודים. 1500 לחלק ל32 יוצא בסביבות ה47 (מחשבון). לא כזה הרבה, היות שאני כבר מלאאאא זמן קורא דרך האינטרנט ולא יצא לי לקנות כלום. אז הזדמנות ראשונה - מביאים מכה. התכנון המקורי היה לקנות בסביבות ה5000 עמודים, אבל קניתי פליסטיישן 2 ככה שאין תקציב. מתישהו אתה תבוא ואני יראה לך כמה גיבורי על... גררר...
מר מומין - שיש לו טלויזיה בחדר ככה שאבא לא יראה בה כלום.

FRESH FRUIT

New member
לא.. 1500 זה בכלל לא הרבה.. ממש..

כלום.. לא מרגישים את זה אפילו.. בכל אופן- באמת תעשה לי סיור בין גיבורי העל.. מה טוב יותר מגברים שריריים שלא כדרך הטבע עטויים בגדי גוף?
שחר.

המממ

ספיידר מן, בן 15, בתחתונים. יש תמונה שלו ככה באחד מהקומיקסים. גרררר.... גמישששש....

se7en

New member
כמה התגעגעתי..

מומין, איפה ברחת לי שבוע שלם??? מת לדבר איתך ולשמוע חוויות... שמח שחזרת סוף כל סוף, נדבר בהזדמנות... :) se7en

למעלה