שלום

שלום

אני לא יודעת עם כולם זוכרים אותי אבל אני כותבת פה מדי פעם.. מזמן כבר לא כתבתי, רציתי לשאול מה אתם עושים בחנוכה(חוץ מפסטיגלים) נוסעים לחופשות? עם כן תהנו! ושתעשו כיף חיים אני נוסעת לים המלח ולאילת... אני קצת חולה הגרון כואב ואני ממש מצוננת.. לא משנה תעשו כיף!!! יום נעים וחג שמח! אוהבת לירון.

כיף לך...

גם לי יש כרטיסים לזה אבל אני בים המלח כשזה יהיה אז אני לא יוכל אוף לא נורא.. אני יהיה בפסטיגל.. תהני וספרי חוויות משם

אהמ.. אהמ..../images/Emo90.gif

האמת, אני מתכננת על החופש הזה כבר מתחילת השנה
יש לי פול דברים לעשות ואני מקווה שאני אספיק את כולם (או לפחות את רובם
) מחרתיםםםםםםםםם

נצלש"י ../images/Emo120.gif

אסי נכנס למקום 12 [ אם אני לא טועה] במצעד "התמיינים הלוהטים" של הוט בידור ישראלי כבוד :]

אני חייבת לומר משהו..

אני לא יודעת עם אמרתי קודם אבל זה הפורום הכי נחמד שהייתי בו והכי טוב אתם ממש ילדים נחמדים! וזה ממש יפה איך שאתם מתנהגים אחד לשני כי אני הייתי בפורום אחר שלא התנהגו אלי ממש יפה.. אבל שוב פעם אומר אתם פורום נהדר!!!! וסליחה על החנפנות פשוט רציתי לומר לכם מה שאני באמת באמת חושבת... אוהבת לירון נ.ב תמשיכו להיות כזה פורום נהדר עם ילדים נהדרים..

יפה../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למרות שבחיים שלי לא שמעתי קודם על המצעד הזה

חחחחחחחחחח כןן גם אני לא שמעתי על

המצעד הזה חחח פשוט אני חולה כל היום בבית ואז סתם ראיתי את זה והסתכלי מהמקום ה13 ואז פתאום אמרו מקום 12 אסי עזר ואני כזה מה חחחח מזה צחקתי

שכטרון

New member
הנה קישור למצעד../images/Emo59.gif

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainmentChannel/Template/poll.aspx?NRMODE=Published&NRORIGINALURL=%2fmsnEntertainment%2fIsraeliEnt%2fTheChart%2f200512%2f20051218164358%2ehtm&NRNODEGUID=%7b1FD12484-700A-4D18-9638-EC6DB5C9BEBF%7d&NRCACHEHINT=Guest איזה ארוך...

שכטרון

New member
ממש יופי, הקישור לא הצליח...../images/Emo59.gif

הנה שוב - קישור למצעד התימנים הלוהטים

חחחח רק אני היחדיה מפה שמכריחים

אותה גם ללכת לפסטיגל וגם לשיר נולד הזה?! מבחינתי זה שואה בעע מי רוצה להתחלף איתי?!

למעלה