שלום

naa7

New member
שלום

חג שמח!! ראיתי לא מזמן באיזה תוכנית בערוץ 24 את עידן רייכל מנגן את השיר "שובי אל ביתי" על פסנתר. ממש אהבתי את הגירסה הזת של השיר.. אשמח אם יש אותה למישהו והוא יוכל לשלוח לי אותה. 179147563. תודה נעה

Saffron

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

את מתכוונת לגרסא מהתכנית "מה נשמע" עם יואב קוטנר? אין לי אותה, אבל אולי למישהו אחר כאן יש. את מוזמנת להישאר בפורום, וחג שמח גם לך. :)

לפי דעתי....

צריכים לשלוח מייל, למנהלי האתר הרשמי של הפרוייקט. ולבקש משהם, שהם ישימו כמה קטעי וידיאו מתוכניות שהפרוייקא השתתף. כי הם דמו וידיאו מהתוכנית של יאיר לפיד.

Saffron

New member
רעיון טוב ../images/Emo29.gif

את יודעת מה המייל של מנהלי האתר? הודעות ששולחים ל'כתבו לנו' מגיעות אל עידן רייכל, אז איך שולחים הודעות אליהם?

betti10

New member
אני יודעת

אם תכנסי לפורום באתר הרשמי, יש שם אחד בשם "משה רייכל". הוא יוכל לעזור לך. את גם יכולה לשלוח לו הודעה פרטית.

betti10

New member
הוא נכנס מדי פעם לראות מה כותבים

עליו ועל הפרוייקט. זה מה שאומרים בכל אופן. לא יודעת עד כמה זה נכון. נראה לי שכן אבל הוא לא "פעיל" שם.

Saffron

New member
התכוונתי לגולש 'משה רייכל' ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

כלומר, אם יש לו קשר לאתר, כך שאם אני אשלח לו הודעה לגבי הוספת הקטעים לאתר הוא יוכל לעזור.

betti10

New member
משה רייכל מנהל הפורום ו...

כן, לפי מה שהבנתי הוא קשור לעידן. הוא מדבר איתו. לא יודעת מה הוא בדיוק בשבילו, אבל כן, הוא מדבר איתו.

betti10

New member
אנ'לא מאמינה איך לא חשבתי על זה../images/Emo12.gif

קודם. אולי אצליח להשיג את האימייל של עידן רייכל (שלו לא של האתר). עלה בתאים הקטנים שלי במוח
המשך יבוא... נ.ב: אבל גם זה יהיה ל V.I.P בלבד.

למעלה