שלום

ChicoAnimado

New member
שלום

רציתי לברר מקומות מומלצים לקיים בהם סנפלינג. אם יש בפורום אנשים שעברו את זה אשמח לדבר איתם ולשאול מספר שאלות

hagitoz

New member
יום למידה סנפלינג - 13.1.06

הי ערן, טוב שבדיוק שאלת כי התכוונתי לפרסם לכם שביום שישי 13.1.06 (יום אחד) אני בשיתוף עם טיולי רדיוס מארגנים יום למידה מרוכז של סנפלינג ואם כמות האנשים תהייה גבוהה גם נשלב אומגה , הטיול ייערך בנחל פרס כאשר בחודשים הבאים ייערך טיול בן יומיים (שישי שבת) - הטיולים הנם טיולים אתגריים. מי שמעוניין כבר לצאת לטיול הקרוב ב- 13.1 יום שישי ולעשות חיים בסנפלינג אז שישלח לי מסר אישי, פרטים מדוייקים אני אתן בקרוב מאוד לגבי מחיר וכדומה, שנה טובה לכולם , 2006!!!!!!!! חגית עוז

jKiTTiE

New member
וואי נשמע בנזונה!!

אפשר קצת יותר פרטים... איפה מתי וכמה!?

hagitoz

New member
הידעתם?? המילה סנפלינג אינה קיימת

בשפה האנגלית, רוב הישראלים בטוחים שהמילה היא בשפה האנגלית (SNAPPLING) אבל לא. למעשה, "סנפלינג" היא שיבוש ישראלי שנולד מ: SNAP LINK שזו בעברית "החוליה שמחברת את הגולש לחבל". ובאנגלית RAPPELLING. אז זיכרו, במידה ואתם נוסעים לחו"ל ומעוניינים ב"סנפלינג" כדאי מאוד שתזכרו שהמילה הנכונה הנה "RAPPELLING" שלא יחשבו שאתם מדברים סינית :) חגית עוז

SAM BA

New member
בדיוק

ולדוגמא אתר של Rappelling מחו"ל. אגב,אם תחפשו בגוגל אתרי "סנפלינג" או Snepling אתם תגיעו לאתרים ישראלים בלבד.

SAM BA

New member
למה התגובה הזו?

אם יש לך משהו שמוכיח אחרת את מוזמנת לכתוב. תמיד טוב ללמוד. גם כאן שנראה אתר "לא ישראלי" מוצאים את הקשר הישראלי. מה שמראה שיש מצב שגם ישראלים שעוסקים בנושא לא מודעים לכך. וזה מה ש"מצא" המילון. No definitions found for "sneppling" No definitions found for "sneplink" No definitions found for "snapling", ולעומת זאת RAPPELLING search for rappelling results 2 definitions found From WordNet (r) 2.0 [wn]: rappel v : lower oneself with a double rope coiled around the body from a mountainside; "The ascent was easy--roping down the mountain would be much more difficult and dangerous"; "You have to learn how to abseil when you want to do technical climbing" [syn: {abseil}, {rope down}] [also: {rappelling}, {rappelled}] From WordNet (r) 2.0 [wn]: rappelling See {rappel} קישור למילון מקווה שלא התאמצתי לשוא.

jKiTTiE

New member
סורי להודיע לך

אבל התאמצתה לשווא... זה היה מפליאה כזה חחח סליחה...

hagitoz

New member
למי שמעוניין - טיול סנפלינג בנחל

פרס - צפון הנגב, עדיין מוזמן להשאיר לי בהודעה הפרטית שהוא מעוניין בכל הפרטים, תודה חגית עוז

למעלה