שלום

שלום

רצוי לציין שזו פעם ראשונה (מלבד בדיחה חד פעמית באיזה פורום מתכונים..) שאני לוקח חלק ב..תרבות הפורומים.. שמי דורון נעים מאוד

tipeshet

New member
אחלה בחירה של פורום

ברוך הבא, דורון. אני עומר
ספר לנו על עצמך. :)

שישיץ

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif_../images/Emo79.gif

הווו הטבילה הראשונה אתה עוד תתמכר
אני שירן מיי פלז'ר ו... דווקא רונה קינן? איך הגעת? מאיפה אתה? בן כמה? [סליחה אם זה נראה כמו חקירה]

הנני

אהה כן כן. דווקא רונה קינן. חח למה לא בעצם? היא ממש בסדר - בלשון המע.. טה! איך הגעתי? נדמה לי שפעם שמעתי על פורום .. ביטלס.. בהופעה של המג'יקל מיסטרי טור ואז חיפשתי.. רונה. והצצתי מדי פעם ועכשיו החלטתי לכתוב משו.. למה לא אני ממזכרת בתיה ובערך בן 19

bזוהר

New member
נעים מאוד ויקטור.:) אני זוהר!

בת 14 מרמת גן ברוך הבא. (הויקטור, יבין מי שראה את ההצגה בלונדינית עד כאב שד"א רונה עשתה לה כידוע את המוסיקה) .. אז ככה 1:22, חזרת מאיזו יציאה? או שנשארת בבית? אני אומרת, מה טוב בחיינו אנו? שאם נורא משעמם בבית תמיד אפשר בלחיצה אחת בשלט להזמין סרטים, סדרות, טלנובלות, או קליפים אהובים ולהתענג מתחת לפוך עם איזה נשנוש. (אתם בטח חושבים שאני פרסומת מהלכת לHOT אבל אני פשוט אוהבת לייעץ) ואתם בטח חושבים שמשעמם לי אז זה לא ממש נכון ובכל זאת אני תיכף אלך לראות משחק מכור בVOD כי בא לי לצחוק :) למרות שצחקתי מספיק היום ברחובות ת"א עם עומרקה ודרינקה קקרוצו'נקה חמודימינקה שלינינקה כפרונקה עליכמימקה היה*נקה* כה(נקה) מצחיק-ינקה :) בכל מקרנינקה שיהיה לך לילה טובינקה, דורונקה. ברוך הבא, מקווה שתהנה פה
מקום יפה מזכרת בתיה הייתי שם כמה פעמים באמת אחלה מקום יפה לך. :)

tipeshet

New member
היי,

מזכרת בתיה זה נורא קרוב אליי. חשוב על המושב הראשון שעולה לך בראש עם שם מצחיק הקרוב למזכרת בתיה אני שם.

למעלה