שלום!

• פותח הנושא mamzi
  • פורסם בתאריך

mamzi

New member
שלום!

פעם ראשונה פה. אני 9 חודשים לאחר הלידה...חשבתי שבטח אני כבר אחזור לבגדים שלפני ההריון אבל לא. וזה ממש עצוב. למרות שאני שוקלת כרגע 52 קילו בשבילי זה הרבה ואני מרגישה בטטה! אני צריכה לעשות משהו כי עצוב לי...

אורלי14

New member
אם זה עושה לך עצוב, סימן שאכפת לך

וזה כבר טוב. זה הצעד הראשון. הצעד השני הוא להיכנס לפה, וגם את זה עשית. שני צעדים נכונים בדרך הנכונה זה המון! עכשיו תחשבי אולי מגיעה לך דיאטנית מקופ"ח ואז תהיי צעד נוסף בכיוון הנכון. היא תשקול אותך, תאמר לך לאיזה משקל את אמורה להגיע, תבנה לך תפריט שמתאים לך ולהנקה, וכל השאר - ירוץ!!! בהצלחה רבה מאד והרבה נחת מהקטן/ה.

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

לפי המשקל שלך יחסית לגובה את כבר רזה מידי...לאן את רוצה להגיע? אחרי לידה יש המון סיבות להרגיש שפופים מבחינה רגשית, אל תשליכי את זה על המשקל. יש גם דרכים להעלות את מצב הרוח, אז אני שולחת לך
בתור התחלה

אורלי14

New member
יש לך כזה גובה ואת צריכה לשקול

יותר ממה שאת שוקלת. לפי דעתי בכל אופן. אני בסנטימטר אחד יותר ממך, וצריכה לשקול 70. אולי כדאי שתבררי לפני שאת עושה משהו? אולי צריך רק עיצוב וחיטוב?

napopo

New member
לא טעית במשקל??

אולי התכוונת ל-60? נראה לי הרבה 70 קילו ל1.68.

אורלי14

New member
התכוונתי למה שהדיאטנית חישבה לי.

זה גם תלוי בגיל כנראה ובמבנה הגוף... לא יודעת. בכל אופן יש לי עוד יותר מעשרה ק"ג לרדת עד שם... וחוץ מזה, כאחת שעברה הרבה הריונות והנקות - גם 70 זה מעט בשבילי, ואני בהחלט יכולה להעצר ב-75...

אתי אתי

New member
../images/Emo62.gifמשקל רצוי

זה טווח של משקלים, לכל אחת מתאים משקל אחר בתוך הטווח, והכוונה היא לא למשקל שבו נראה הכי טוב, אלא למשקל שהכי בריא לנו. מעל או מתחת לטווח הרצוי יש יותר סיכוי לבעיות בריאות בגלל המשקל

napopo

New member
טווח משקלים...

לפי מה שאני יודעת לגובה שלי, 1.73, המשקל הרצוי הוא 65-70 קילו ולכן נראה לי ש-70 קילו זה קצת הרבה לגובה המדובר. אבל..... אני גם חושבת שכל אחת צריכה להוריד לפי איך שהיא מרגישה ומה שבריא לה ובכלל אני מייחסת פחות חשיבות למשקל ויותר איך אני מרגישה עם עצמי ועם הבגדים שאני לובשת.

למעלה