שלום:] אני מחפשת רעיונות לפעולה על יום שישי ה13\פחד. אם יש לכם רעיונות בשבילי אני אשמח תודה
M MorningGlory New member 9/1/06 #1 שלום:] אני מחפשת רעיונות לפעולה על יום שישי ה13\פחד. אם יש לכם רעיונות בשבילי אני אשמח תודה
L Let There Be Love New member 10/1/06 #2 אממ.. אפשר לספר צ'יזבט לאור נרות .. אם יעלו לי עוד דברים אני ארשום. אני חסרת רעיונות כרגע ^_^
L Lil M New member 11/1/06 #4 יש לי רעיון נחמד פעם עשיתי את זה. אם את מדריכה עם עוד מישהי אז את מספרת שהיא נעלמה והם יוצאים לחפש אותה. משהו כמו חפש את המטמון. אבל בדרך יהיו להם משימות שקשורות להתגברות על פחדים ולהבהיל אותם קצת. אצלי זה עבר מעולה שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
יש לי רעיון נחמד פעם עשיתי את זה. אם את מדריכה עם עוד מישהי אז את מספרת שהיא נעלמה והם יוצאים לחפש אותה. משהו כמו חפש את המטמון. אבל בדרך יהיו להם משימות שקשורות להתגברות על פחדים ולהבהיל אותם קצת. אצלי זה עבר מעולה שיהיה בהצלחה בכל מקרה.
ל להלהלה בללה New member 24/1/06 #7 חמוד... הרעיון ! ../images/Emo192.gif לדעתי תעשי את זה,ותוודאי שזה גם יראה דיי אמין...את יודעת...הם יההנו
חמוד... הרעיון ! ../images/Emo192.gif לדעתי תעשי את זה,ותוודאי שזה גם יראה דיי אמין...את יודעת...הם יההנו