שלום.

Adi ע ד י

New member
שלום.

אני רוצה להצטרף לפורום נראה לי ממש נחמד פה קוראים לי עדי נעים מאוד.

../images/Emo45.gifשלום עדי

נעים מעוד להכירך שמי שיר ואני בת 13 וחצי ספרי קצת על עצמך יש לך איסיקיו ומסנג'ר? אם כן אז תביאי לי במסר בבקשה תודה מראש

Adi ע ד י

New member
לספר על עצמי?

ממ.. טוב אני מירושלים בת 11 מה עוד יש לי לספר? אני שולחת מסר עכשיו אממ.. רק רגע יש לי בקשה מקווה שתוכלי לעזור לי ולא רק את מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה אני רוצה להין אלבום מעוצב ואין לי רעיונות לדפים לאלבום אשמח אם תתנו לי רעיונות והסברים איך לעשות את כל הרעיונות תודה עדי

בכדי להכין אלבום מעוצב יש צורך

לקנות אלבום עם דפים ריקים .צבע הדפים מגיע בד"כ בלבן שחור או נייר ממוחזר. אני ממליצה לעבוד על לבן או שחור. את יכולה לעצב כל דף בסגנון שונה - לדוגמא... לגזור תמונות וליצור קולאז', ליצור קומיקס מהדמויות הגזורות בצילומים, להדביק תמונה ןלצייר ולעטר בצד העמוד. את יוכלה לקחת תמונה וצייר - המשך תמונ העל כל העמוד. את יכולה להדביק על דפי האלבום נירות עיצוב אלבומים -הם יקרים למדי אך מאד יפים- תוכלי למצוא כאלה בחנויות היצירה. על הניירות המעוצבים את מסדרת ומדביקה את הצילומים שלך. בהצחלחה יקירה

שלום עדי - רעיונות לאלבום

אני החלטתי לעשות אלבום מבלי לקנות אלבום לקחתי נייר מחשב לבן A4 הדבקתי עליו את התמונות קישטתי גזרתי וצבעתי ואת הדפים השחלתי בשמרדף (ניילון ששומרים מסמכים, קניתי תקיה יפה (לא יקרה) ויצא אלבום, לא יקר, יפה, ולא כבד בהצלחה

אילנית03

New member
שלום עדי

שמי אילנית וזה העיסוק שלי עיצוב אלבומים אני מוכנה לייעץ בעצות אני אשלח כמה בהמשך היום החומרים לא תמיד זולים אבל אפשר לעשות דברים מקסימים גם ממה שיש בבית

אלינית, איזה יופי, אנחנו מאד נשמח

לראות דוגמאות של האלבומים שלך - בסוד אגלה לך שאני מבטיחה לעצמי כבר חצי שנה לעצב לדרדסון שלי אלבום
עכשיו החלטתי שעד שיגיע לגיל שנה אעשה לו את האלבום - כולנו נשמח לשמוע רעיונות

אילנית03

New member
שכחתי להסביר אז פשוט

חול צבעוני בצבע לבן רפיה והתמונה עם צבעי אקריליק

תודה על הדוגמאות אילנית, הדף הראשון

עם התינוקות ממש ממש מתוקי בעיניי - טוב, בענייני תינוקות אני ממש משוחדת. הבונבון זה הבן?

אפשר להדביק ניירות צבעוניים יפים

סרטים צבעוניים, חרוזים, לעצב את העמוד עם כיתוב בכל מיני צורות, לשחק עם התמונה עצמה בתוכנות גרפיות.. יש כיום בחנויות של הכל בדולר כל מיני מוטיבים שאפשר להדביק, לחתוך את התמונות בצורות שונות (פאזל לדוגמא) ועוד.

למעלה