ממ.. טוב אני מירושלים בת 11 מה עוד יש לי לספר? אני שולחת מסר עכשיו אממ.. רק רגע יש לי בקשה מקווה שתוכלי לעזור לי ולא רק את מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה אני רוצה להין אלבום מעוצב ואין לי רעיונות לדפים לאלבום אשמח אם תתנו לי רעיונות והסברים איך לעשות את כל הרעיונות תודה עדי
לקנות אלבום עם דפים ריקים .צבע הדפים מגיע בד"כ בלבן שחור או נייר ממוחזר. אני ממליצה לעבוד על לבן או שחור. את יכולה לעצב כל דף בסגנון שונה - לדוגמא... לגזור תמונות וליצור קולאז', ליצור קומיקס מהדמויות הגזורות בצילומים, להדביק תמונה ןלצייר ולעטר בצד העמוד. את יוכלה לקחת תמונה וצייר - המשך תמונ העל כל העמוד. את יכולה להדביק על דפי האלבום נירות עיצוב אלבומים -הם יקרים למדי אך מאד יפים- תוכלי למצוא כאלה בחנויות היצירה. על הניירות המעוצבים את מסדרת ומדביקה את הצילומים שלך. בהצחלחה יקירה
אני החלטתי לעשות אלבום מבלי לקנות אלבום לקחתי נייר מחשב לבן A4 הדבקתי עליו את התמונות קישטתי גזרתי וצבעתי ואת הדפים השחלתי בשמרדף (ניילון ששומרים מסמכים, קניתי תקיה יפה (לא יקרה) ויצא אלבום, לא יקר, יפה, ולא כבד בהצלחה
שמי אילנית וזה העיסוק שלי עיצוב אלבומים אני מוכנה לייעץ בעצות אני אשלח כמה בהמשך היום החומרים לא תמיד זולים אבל אפשר לעשות דברים מקסימים גם ממה שיש בבית
סרטים צבעוניים, חרוזים, לעצב את העמוד עם כיתוב בכל מיני צורות, לשחק עם התמונה עצמה בתוכנות גרפיות.. יש כיום בחנויות של הכל בדולר כל מיני מוטיבים שאפשר להדביק, לחתוך את התמונות בצורות שונות (פאזל לדוגמא) ועוד.