שלום

Lורליי

New member
שלום

אני זקוקה לעזרתכם אני מצלמת על D-20 קאנון "רואו" מה הגודל המקסימלי שאני יכולה להדפיס את הקובץ? (באיכות כמובן) תודה

שלום צריך עזרה בבקשה.....

יש לי מצלמה דיגיטלית CANNON A-520 אני רוצה שעל התמונה שאני מצלם יופיע התאריך של הצילום פעלתי לפי ההוראות בספר על מנת להפעיל את אפשרות זה ואני לא מצליח בתפריט האפשרות הזו כאילו חסומה מה לעשות?

אני בדיוק רוצה לקנות את המצלמה הזו

אני עוקבת כרגע על המכירה של המצלמה הדיגיטלית 4 מגה Canon דגם PowerShot A520 + מתנות
והמחיר כרגע 1099 ( 2 דק' לפני סיום) נראה אטרקטיבי ביותר. קיבלתי עליה המון המלצות, תאחלו לי בהצלחה..

גם לי הייתה את הבעיה עם התאריך

פתרתי אותה בעזרת העזרה של הפורומים בשכנים :) אז ככה- תאריך ניתן לשים על גבי התמונה רק כשהרזולוציה הכי נמוכה - מצב postcard אני מקווה שיש לך את זה אני מאמינה שכן לא כתבו את זה בהסבר על איך שמים תאריך פיספוסססססס אז תעביר לרזולציה הכי נמוכה ותנסה לשים שוב תאריך לפי ההוראות בספר בהצלחה

Lורליי

New member
אמממ- המשך

ענו לי בפורום השכן והפנו אותי לכאן להמשך... אני רוצה להדפיס פוסטר בגודל 50-60 ס"מ מה אני צריכה לעשות כדי שהוא ייצא איכותי? איך אני צריכה לטפל בקובץ?

iporat

New member
FLICKR או PBASE

רציתי לשאול, מה עדיף PBASE או FLICKR לניהול תמונות ושיהיה האתר שלי לתמונות? מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהשניים (FLICKR או PBASE)?

שאלה בנושא מצלמות...

אם זה אל לפורום הזה אז בבקשה תפנו אותי... אני לא מבין בדיגיטליות ואבא רוצה דיגיטלית... מה התנאים למצלמה דיגיטלית איכותית ואני מתכוון לכיוון הרפלקס... מה הדברים שאני צריך לבחון במצלמה פיקסלים וכאלה ומה זה אומר לפני שאני מחליט איזה מצלמה אני קונה... תודה

לין11

New member
שאלה לגבי מצלמה של סוני

מקווה שכאן הפורום הנכון... אני מחפשת חוברת הוראות למצלמה דיגיטלית ישנה מעט של סוני, דגם MAVICA CD500. פניתי לסוני אבל הם לא שומרים חומר לגבי דגמים שכבר אינם נמכרים.
רבה רבה מראש.

l i e l i t a

New member
אני מבקשת את עזרתכם

1. סיפרו לי שיש חנות באילת שמוכרת דרך האינטרנט מצלמות ללא מע"מ. האם מישהו יודע מה הכתובת? 2. האם כדאי לקנות מצלמה מחודשת? 3. איך המצלמה דיגיטלית 6 מגה Minolta DiMAGE Z6 ? תודה!!!!

למעלה