שלום

Galso

New member
שלום

אנחנו 4 נערים בני 16 ואנחנו מתכננים טיול לקיץ ... (כן כן ,מעכיו צריך לחסוך כסף ..) עכשיו השאלה שלי האם יש לנו בכלל מה לחפש שמה ? כי לפי מה שקראתי בטאגליסט הרוב זה פאבים וזה אז אני לא חושב שיתנו לנו להכנס לפאבים נכון ? ולמסיבות אפשר להכנס אם אין 18 ? למה אנחנו רק בני 16 ומאוד מאוד רוצים לנסוע

לינור17

New member
פחחח

זהו שאף אחד לא שואל אותך בן כמה אתה בכלל ... וטוב שאין שם ילדות בנות 10 שרוקדות על הבארר.. אם יש לכם כסף.. לכו על זה תהנו מכל שניייההההההה וואאאה אני מקנאה בכם!!

Galso

New member
בטוח ?

לא בודקים ככה דרכון משהו ? יעני ככה יתנו לנו לקנות אלכוהול ? ובמסיבות גם לא בודקים ?? בטוח למה לא מתאים לנו לנסוע ובסוף להדפק וכל יום רק ללכת לים

חחחחחחחחחחח ממש לא!

איזה דרכונים ואיזה העליים??? אחי ף אחד לא מבקש שם גיל! ואלכוהול אופנועים מסיבות להכללל תוכלו להיכנס!!! תיסעו לשם בלי לחשוב פעמיים!!!

לא מבקשים כלוםםם

אני מתחת לגיל 18 וגם עוד מלא אנשים שפגשתי שם היו מתחת לגיל 18. ואפשר לעשות הכלללללל...לשתות, להיכנס לכל מקום אפשרי בלי בעיות... תסעו ותהנו גם בשבילי חחחח :)

yossibalali

New member
אחי כנס אני ממש לא ממליץ לך

אני נסעתי לנאפה בסיום י"א וגיליתי שזה לא מתאים לי כי כולם היו שנה מעליי! וזה גרם לנו לשקר לבנות ולהיות במצב לא נעים שחזרנו לארץ אבל פשוט לא היה לנו בררה אחת כי אנחנו 2 מתוך ה4 גדולים שמתגייסים ישר אחרי שמסתיימים הלימודים ולא יכלנו לנסוע השנה... אז מה שאני ממליץ לך אם אתם די קטנים לגיל שלכם (נולדתם במרץ ומעלה) תנסעו לפני גיוס.

למעלה