שלום

קדיש

New member
שלום

אני משתמש חדש , אני גם חולה טרשת נפוצה , היום במקרה גיליתי את הפורם הזה ע"י בני ואני ישמח להשתתף בו ולהעביר מידע מניסיוני בברכת רפואה שלמה לכל חולי עמך

anat11

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo45.gif

ברוך הבא ! כפי שתגלה במהרה, מנהלת הפורום כאן היא אגדה מהלכת. קוראים לה רומי ויש לה לב עשוי מזהב טהור. חוץ מזה, כולנו נשמח לקבל מידע מנסיונך (כמה שנים אתה בענין?) ומי יודע - אולי אפילו נוכל גם לתרום לך או לבני המשפחה קצת מידע משלנו. שבוע טוב, ענת

RomiVais

New member
תודה ענתי - הסמקתי!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

סיאמית

New member
הי קדיש!

ברוך הבא, יקירי! אנחנו נשמח ללמוד מנסיונך והשאלה הראשונה: מה צריך לעשות כדי להפטר מהטרשת הנפוצה? סתאאאאם... יופי שהגעת! ספר לנו על עצמך...

RomiVais

New member
קדיש - ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

שמחה שהגעת אלינו!!
אני מקווה שתרגיש כאן כמו ב-
אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך... מצטרפת לברכה שלך, "רפואה שלמה!!" שיהיה לך ערב נפלא ביותר, רומי

bily

New member
תודה רבה

על ההכנסת האורחים הנפלאה שלכם בשנתיים האחרונות התחלתי לקחת "lsotonix opc-3" שזה ויטמין שעשוי מקליפות של ענבים , זה נותן אנרגיה לכל היום , וזה שומר על המצב הסטתי. אני עצמי קבלתי את זה דרך הצאט של טרשת נפוצה (m.s) באנגלית. לדעתי זה עוזר לעוד אינפורמציה לגבי המוצר הזה אפשר לעלות ל www.dma.unfranchise.com אני חולה בטרשת למעלה מעשרים שנה , בברכת רפואה שלימה לכל חולי עמך ישראל ובפרט לחולי טרשת נפוצה (m.s) קדיש

סיאמית

New member
הצ´אט של imssf?

כשחליתי, גם עד לשם הגעתי... אם זה הצ´אט שאני מתכוונת אליו אז יש שם אנשים נורא נחמדים. beejet עוד שם? (אם זה-זה)...

למעלה