שלום !!

dj kobkob

New member
שלום !!

יש לי 2 שאלות ואשמח אם תענו ותפרטו כמה שיותר. למה משמשת כניסת הphono יש לי תשובה אבל היא לא נראית לי נכונה ואיך אני מקליט סט איכותי מהפלטה למחשב כתבתי בעמוד הקודם ולא ראיתם לצערי הקלטתי למחשב עם cool adit proדרך יציאת הtape ושומעים ממש זוועה הבס חזק וגם הטראבל שומעים מעוות ויש רעשים מוזירם קרצצצ כאלה אולי {יותר נכון בטוח } שאני לא מקליט נכון אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת בתודה רבה רבה מראש קובי

דור דקל

New member
הלו קובקוב

כניסת ה-phono היא כניסה המתאימה לפטיפון בלבד מאחר והסיגנל המקורי שלו חלש והוא צריך הגברה. על כניסה זו יושב קדם מגבר (pre amp) שמגביר את האות. לגבי ההקלטה - אני לא יודע איזה מיקסר יש לך, אבל אני הייתי מציע לך לחבר את היציאה הראשית (ה-master) לכניסת ה-IN בכרטיס הקול במחשב ואת כניסת ה-OUT של כרטיס הקול למערכת השמע. כך למעשה תוכל לשמוע בזמן אמת את ההקלטה אם יהיו "פיקים" או דיסטורשן (אני מניח שאלו הרעשים שאתה מתאר). בהצלחה

dj kobkob

New member
תודה אבל

הרעשים שאני שומע הם לא מה שאתה מתאר אני חיברתי את היציאה למערכת כמובן יש לי ברינגר vmx 300 ושומעים ממש לא טוב יש לך אולי מאמר על איך להקליט נכון או משהו כזה?

dj kobkob

New member
אוקי....

מיקסר vmx 300 חיברתי כבל מחשב ליציאת tape וכבל מהיציאה הראשית למערכת ניגנתי מוזיקה מהקומפרטים והקלטתי לחיבור בצבע תכלת ושיניתי את ההגדרות בכדי להקליט משם כעקרון זהו

דור דקל

New member
טוב

נסה מיציאת ה-booth. שוב, אני ממליץ לך לחבר כמו בהודעה הקודמת.

למעלה