שלום. בנות, אני בן(אדם) משועמם מאוד. וברגע זה גם חולה... שעשעו נא אותי...
ק קבּוּם! New member 13/11/01 #1 שלום. בנות, אני בן(אדם) משועמם מאוד. וברגע זה גם חולה... שעשעו נא אותי...
N No Doubt New member 13/11/01 #2 אוקי תקשיב חמוד.... א. זה פורום לבנות בלבד ב. תבדרו אותי??? אתה חושב שזה אנחנו חברות בנות שמדברות זה בידור לגברים??? אתה כ"כ דוחה!!!!
אוקי תקשיב חמוד.... א. זה פורום לבנות בלבד ב. תבדרו אותי??? אתה חושב שזה אנחנו חברות בנות שמדברות זה בידור לגברים??? אתה כ"כ דוחה!!!!
ק קבּוּם! New member 13/11/01 #3 חמוד? א. אני מודע לכך שזה פורום לבנות בלבד. ב. אני לא חושב כלום,כואב לי הראש, יש לי חום וממש בא לי לדבר. מצטער אם הפרעתי לכן, לא צריך ישר לצאת בהתקפות...
חמוד? א. אני מודע לכך שזה פורום לבנות בלבד. ב. אני לא חושב כלום,כואב לי הראש, יש לי חום וממש בא לי לדבר. מצטער אם הפרעתי לכן, לא צריך ישר לצאת בהתקפות...
N No Doubt New member 13/11/01 #4 שמע אתה ממש עיצבנת אותי גם אם אתה רוצה לדבר עם מישהו יש דרך לנסח את זה ולא לבקש מחבורת בנות "תבדרו אותי"
שמע אתה ממש עיצבנת אותי גם אם אתה רוצה לדבר עם מישהו יש דרך לנסח את זה ולא לבקש מחבורת בנות "תבדרו אותי"
ק קבּוּם! New member 13/11/01 #11 38 מעלות צלזיוס.......... הראש שלי מתפוצץ... ומסיבות כאלו ואחרות אני לא יכול ללכת לישון...
N No Doubt New member 13/11/01 #14 אממממ......לא!!! שמע מתוק....שמתץי אותך באגנור בטעות במקום לצרף לרשימה.... אז יש לי כרגע בעיה באיי סי, כשאני אפתור אותה אני אוציא אותך משם, בינתיים, אני ממש מצטערת
אממממ......לא!!! שמע מתוק....שמתץי אותך באגנור בטעות במקום לצרף לרשימה.... אז יש לי כרגע בעיה באיי סי, כשאני אפתור אותה אני אוציא אותך משם, בינתיים, אני ממש מצטערת