שלום ! אני חדש :) מקווה שיהיה מעניין ;)
Z zoe5 New member 2/3/06 #7 אממ אולי תספר על עצמך קצת? שלפחות יהיה שישור פעיל בפורום חוץ מ"היום בתפוז"......... איזה שירים של אינפק'ציה אתה אוהב(כן אני יודעת שזה נשמע כמו "חיים שכאלה")
אממ אולי תספר על עצמך קצת? שלפחות יהיה שישור פעיל בפורום חוץ מ"היום בתפוז"......... איזה שירים של אינפק'ציה אתה אוהב(כן אני יודעת שזה נשמע כמו "חיים שכאלה")
U u r i c New member 3/3/06 #10 ממ...שאלה קשה מממ..תני לי לחשוב קצת... [הרבה] חחח קשה לי לענות על זה..את 'סרט של סקס' [סתם כי יש לי אובססיה למוניקה סקס]. את הדיסק 'בכיף'
ממ...שאלה קשה מממ..תני לי לחשוב קצת... [הרבה] חחח קשה לי לענות על זה..את 'סרט של סקס' [סתם כי יש לי אובססיה למוניקה סקס]. את הדיסק 'בכיף'
U u r i c New member 3/3/06 #12 עלי P: קוראים לי אורי כהן.. מאשדוד בן 16 אובססיה ענקית לגיטרות ומוזיקה [ואוכל] וזהו נראה לי.. עכשיו תספרו קצת עליכם ;]
עלי P: קוראים לי אורי כהן.. מאשדוד בן 16 אובססיה ענקית לגיטרות ומוזיקה [ואוכל] וזהו נראה לי.. עכשיו תספרו קצת עליכם ;]
T The dark side of me New member 3/3/06 #13 נעים מאוד. אני תהילה מדימונה בת 17. איזה מוזיקה אתה שומע? להקות? זמרים? זמרות?
U u r i c New member 3/3/06 #17 ../images/Emo11.gif אני שומע רוק, מטאל. מוניקה סקס, אינפקציה, משינה, פינק פלוייד, לד זפלין, amon amarth.. ועוד כל מני כאלה..
../images/Emo11.gif אני שומע רוק, מטאל. מוניקה סקס, אינפקציה, משינה, פינק פלוייד, לד זפלין, amon amarth.. ועוד כל מני כאלה..
S sabag12 New member 3/3/06 #15 ../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif שמלכת הפלקט פה תמיד מעניין