שלום!

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

LYPD

New member
שלום!

קוראים לי לירן, מעריץ את מלאני מצאת הסינגל הראשון. בתקופת Reason קצת נטשתי אותה לטובת הגדולה מכולן, Mariah Carey. אבל עכשיו אני חוזר - למדתי להסתדר עם שתיהן! האלבום האחרון פשוט פצצה! בכל אופן, רק שתדעו, ניסיתי להקים פורום של מלאני כאן בתפוז, לפני שנתיים, ופסלו את ההצעה שלי
אני שמח שהוא לבסוף נפתח. הייתי בהופעה של מלאני בארץ, ויש לי הקלטה של כמה שירים מההופעה, אם תרצו אוכל להעלות את הקטעים לכאן. אז, מקווה להשתלב!
"Who is next? Who's gonna steal your crown? MEL C!"​

DirrtyShay

New member
שלום לירן ../images/Emo24.gif

אני שמח שבפורום מאריה קארי הלכת לחתימה שלי ונכנסת לפה. אז ברוך הבא לפורום הנחמד הזה
שי

actimel

New member
היי לירן, ברוך בואך לפורום מלאני :)

תרגיש כמו בבית. אשמח אם תיקח חלק פעיל בפורום שלנו המשך יום מקסים ענת XX

רוני1002

New member
ברוך הבא, לירן../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שתהיה לך פה השתלבות נעימה ואני בטוחה שתהיה כי יש פה אנשים מדהימים.

LYPD

New member
תודה רבה לכולכם! ../images/Emo9.gif

אני מקווה שאני אתפנה להיות פה הרבה, אני פשוט בצבא, ולא יוצא לי להיות הרבה בפורומים. יש לי שאלה, אני ממש לא מעודכן, אז מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה קרה עם האלבום הקודם? כמה הוא מכר? ומה היה בכלל כל התהליך הזה כשחברת ההפקות זרקה אותה? תודה

RedRecords

New member
אתה מדבר על Reason?

מאיזו נקודה אתה כבר לא מעודכן? ואגב, חברת התקליטים לא זרקה אותה. נראה לך שחברת תקליטים תזרוק מישהי שמכרה 3.5 מיליון אלבומים? הם נפרדו בהסכמה.

LYPD

New member
אני לא מעודכן...

מהתקופה שיצא האלבום Reason, ויצא הסינגל Here It Comes Again. מאז אני לא יודע מה קרה איתה ועם החברה, ועם המכירות.

RedRecords

New member
לא יפה לצבור ככה פער של 3 שנים...

אחרי Here It Comes Again יצא On The Horizon, ואחריו סינגל כפול שכלל את Yeh Yeh Yeh ו-Melt. אני לא חושב שזה אמור לעניין כמה עותקים האלבום מכר. אנחנו מתעסקים במוזיקה ובאמנות כאן. לא בעניינים עסקיים... מלאני הקימה את Red Girl Records ב-2004. קצת לפני פחות משנה יצא אלבומה החדש, Beautiful Intentions, שכרגע עושה חיל באירופה. האלבום המצוין הזה כבר קיבל "דיסק זהב" בגרמניה, אוסטריה, שוויץ ופורטוגל. First Day Of My Life נהפך ללהיט ענק בגרמניה, שוויץ, אוסטריה, ספרד, פורטוגל, שבדיה ובימים אלה מתחיל לכבוש גם את נורבגיה וצרפת. זה ממש ממש ממש בקיצור, ולא כללתי כאן המון דברים. כדאי לך לנסות להתעדכן בעצמך ולהשלים פערים. אני לא מאמין שזנחת את מלאני לטובת מריה קארי הפקאצה...

mbsgf

New member
ברוך הבא!

ברוך הבא לפורום לירן! אם תוכל להעלות את ההקלטה מההופעה זה יהיה מצויין - השיר היחיד שפורסם עד כה הוא Northern Star ככה שאני אשמח מאווודדד לשמוע את שאר השירים!

למעלה