שלום!

ניקוליה

New member
שלום!

אני לא בטוחה שהגעתי לפורום הנכון, אבל בכל זאת אנסה. יש כאן מישהו שאולי יכול להמליץ לי על אקדמיה למוסיקה, כאילו שאני אצא עם תואר ראשון, רצוי בירושלים או ת"א.

Molchansky

New member
אמממ...

האקדמיה למוזיקה של ירושלים (יש כזאת רק אחת) נחשבת למקום מצויין. וגם האקדמיה למוזיקה של תל-אביב, שנרשמים אליה באוניברסיטת תל-אביב נחשבת למקום מצויין. זו של תל-אביב היא בשיתוף זובין מהטה והפילהרמונית.

ניקוליה

New member
זהו ששמעתי

שהזאת של ירושלים לא ממש נחשבת למקום מצויין.. אז אני די בהתלבטות. ובאקדמיה של ת"א, יש מגמת שירה? כי לפעמים יש כל מיני מוסדות שנותנים דגש יותר על נגינה. תודה.

Molchansky

New member
שירה

יש באקדמיה של תל-אביב שירה נראה לי אבל שהכי טוב שתגשי אל אוניברסיטת תל-אביב לבניין מוזיקה ותבקשי מהמזכירות את הדף של כל מגמות המוזיקה שיש אצלם ואת הדרישות לבחינות קבלה לגבי ירושלים, יצא לי לבקר שם כמה פעמים, לא ללמוד אבל ממה שראיתי מקום בהחלט על רמה, אנשים טובים, וחדרי חזרות פשוט מצויינים ועד כמה שאני יודע, הרמה בירושלים לא פחותה מתל-אביב רק שבתל-אביב יש הרבה "פוזה" וסנובים לא שזה ימנע ממני שנה הבאה להתחיל בתל-אביב, פשוט קרוב לי יותר
בכל אופן אם תלכי באמת לבניין של המוזיקה יוכלו להביא לך את כל המידע המלא

לפי מה שהבנתי את שרה?

מגמות ווקאליות קיימות בשתי האקדמיות (ת"א וי-ם). המגמה בת"א קטנה יותר, המגמה בירושלים גדולה יותר ויש היצע גדול יותר של מורות, בנוסף יש גם מסלול של שירת ג'אז. אני אישית לומדת בת"א ומאד מרוצה. את צריכה טופס הרשמה שניתן להוריד מהאינטרנט באתר האקדמיה (כניסה דרך אתר האוניברסיטה www.tau.ac.il) ושם נמצאות גם הדרישות לבחינות הכניסה בתיאוריה ובכל הכלים כולל שירה.

ניקוליה

New member
האמת היא שנרשמתי

כבר לאקדמיה בירושלים, ועוד מעט יהיו לי מבחנים, תכננתי ללכת למסלול הרב תחומי או הג'אז. ולפני כמה ימים פגשתי מכר שלי שלמד שם והוא אמר לי שזה בזבוז זמן ללכת לאקדמיה ושעדיף שאני אחפש לי מקום יותר על רמה.. ומפה כל ההתלבטויות שלי..

nloval

New member
תנסי, מה כבר יכול להיות?

אם כל אחד יגיד לך משהו אחר, בטוח תצאי מבולבלת מכל העסק... תקחי החלטה - תבקרי בשני המוסדות ותראי מה יותר מוצא חן בעיניך.... סה"כ את צריכה ללמוד בסוף .

SHEX

New member
האקדמיה למוסיקה../images/Emo95.gif

יש שתיים ראשיות ונחשבות בארץ - זו של ירושלים וזו של תל אביב. את יכולה ללמוד שם שירה, ואת יכולה לעשות תואר גם בביצוע וגם בדברים אחרים במוסיקה. פרטים מדויקים זה באוניברסיטאות עצמן

למעלה