טוב, נתחיל מהתחלה
הדבר ההכי חשוב שאת צריכה לעשות (לדעתי) זה: 1. לפנות למפקד הישיר שלך ולספר לו שאת יתומת צה"ל, אם תפני דבר ראשון למדור נפגעים זה נקרא "עקיפת סמכות", לא יפה, תזכרי גם שהוא בכלל לא יודע שיש לך בעיה ופתאום "יתנפלו" עליו ממדור נפגעים. 2. אם את מעוניינת לצאת הביתה בחגים הקרובים, ספרי לו את זה והסבירי לו למה (למשל שאמא שלך לא תישאר לבד בחג). 3. אם זה לא עוזר, אפשר לפנות למדור נפגעים אלא שאת מסתכנת בלהיכנס איתו ראש בראש. לי היו בעיות רציניות עם המרפאה ולא היה איכפת לי לתת למדור נפגעים להיכנס בהם (גם המפקדים שלי הפעילו שם את מלוא כובד משקלם) אבל עם המפקד הישיר זה עניין אחר. במקביל, את צריכה לברר את זכויותייך, המש"קית ת"ש אמרה שהיא תבדוק בשבילך אז תוודאי שהיא מחזירה לך תשובה. אבי גם מוכר כנכה צה"ל שנפטר (6 שבועות נכה צה"ל, עניין מטומטם לחלוטין) ואנחנו מטופלים ע"י מדור נפגעים אז לדעתי ממש אין בעיה לפנות אליהם מבחינתך, בכל מקרה את צריכה לפנות למדור נפגעים של החיל של אביך (אי-אפשר שמשפחה תטופל ע"י כמה מדורים, נכון?), הן בודאי מכירות את מדור נפגעים בחיל בו את משרתת (מדור נפגעים לא כפוף לחיל אלא לענף קשר משפחות).