שלום

java me

New member
שלום

אני עדיין מתלבט במי לבחור... והשאלה ההכי בוערת מבחינתי היא: מה מתכננים הירוקים לעשות בנושא אנטנות הסלולריות במידה ויבחרו לכנסת? אודה לכם עבור התשובות.

ZIZO 5

New member
תשובה מתוך המצע של המפלגה:

הכמות הגדולה של מתקנים פולטי קרינה אלקטרומגנטית הינה סיבה לדאגה, הן בשל התפשטותם ההולכת וגוברת והן משום הויכוח הקיים בקהילה המדעית והרפואית לגביהם. מפלגת הירוקים מאמצת את הגישה של הזהירות המונעת, עדיף להיות זהירים היום מאשר להצטער על חוסר זהירות בעתיד. מפלגת הירוקים תפעל לאימוץ תקנים בינ”ל מחמירים. מפלגת הירוקים תפעל להפסקת תופעת הסתרת אנטנות נפעל לחיוב חברת שמתקינות ציוד(אנטנות סלולאריות, שנאים, מתח גבוה וכו’ ) פולט קרינה באזורים אורבאניים, לידע את השכנים מראש ולהתקין שלטים מיוחדים וברורים במקום בולט שהציבור יהיה חשוף אליהם. מתקן פולט קרינה(אנטנות סלולאריות, שנאים וכו’ ) יחויב באישור של ועדה מקומית בתהליך שקוף נפעל ליישם חוק שיפוי על ירידת ערך נכסים כתוצאה מהתקנות אנטנות. נפעל עם חברת החשמל להכנת תוכנית רב שנתית להמרת קווי החשמל העיליים, לקווי חשמל תת-קרקעיים.

java me

New member
תודה עבור התשובה, אבל מה לגבי...

אנטנות סלולריות שכבר קיימות וקיבלו אישור לפעול? למשל אנטנות הנמצאות ליד גני ילדים, בתי ספר ואיזורי מגורים? לא ראיתי אף סעיף מאלו שציינת שתומך/פועל להסרת אנטנות קיימות... תודה

ZIZO 5

New member
אין לי תשובה מוסמכת...

אבל לפי המצע שלהם אני חושב שהם כן ינסו לפעול למען הסרת האנטנות הקיימות. בכל מקרה, לפחות יש אצלם התייחסות לנושא, זה גם משהו (שאין במפלגות אחרות).

למעלה