חיח. ואני ממליצה על להתחיל עם the bends ולשמוע לפי הסדר הכרונולוגי של האלבומים [כלומר אח"כ ok computer ואז kid a ואז amnesiac ולבסוף hail to the thief] זה אם אתה רוצה ללכת יותר על הכיוון הרוקיסטי של רדיוהד אבל.. כאילו אם תתחיל עם the bends. אם אתה אוהב את הכיוון האלקטרוני יותר, אתה יכול גם להתחיל עם kid a שהרבה יותר אלקטרוני (אבל באמת שלא פחות מדהים
אבל מעבר לעובדה הזאת, גם בתפוז יש איסור על לדבר על דברים מהסוג הזה של הורדות בלתי חוקיות וכאלה... ככה שאם אתה באמת רוצה להסביר לו וכאלה, במסרים אישיים.
רובנו התחלנו לשמוע אותם ככה, שחושבים על זה מעט אנשים יקנו דיסק של להקה מסויימת בלי שהם לא יכירו את הסגנון או לפחות 2 מהשירים בדיסק P: לכן עושים את צעד הלא חוקי הזה ואז קונים P: אין לי בעיה עם הצעד הלא חוקי אני נגד צריבות! P:
אני לא נגד הורדות בכלל..זאת הדרך שבה אני מכירה את הלהקות ומחליטה לקנות אלבומים שלהן. כאילו הסיכויים שהייתי קונה אלבום של להקה רק משיר אחד ששמעתי, או מהשם שלה הם ממש קלושים... אבל בנוגע ללהוריד נגיד את כל הדיסקורפיה, זה מוריד את הטעם מלקנות. וזה לא חוקי. ולקנות זה הכי שולט
הוא *לא* חרא של אלבום. הוא במקרה הרע, אלבום בינוני עד טוב. יש בו כמה הברקות לא רעות, וכמה שירים פחות טובים. בתור אלבום בוסר של רדיוהד, היה אפשר לראות את הכיוון שהם יתפתחו בו. אני אישית מחובר ואוהב באלבום הזה לא מעט שירים.