שלום

עמבה21

New member
שלום

שלום אני חדש פה אני רוצה להתחיל לשמוע רדיוהד עם איזה אלבום אתם ממליצים להתחיל?

kittycatbone

New member
ברוך הבא לפורום פה!../images/Emo24.gif

הממ תהנה כאן
חיח. ואני ממליצה על להתחיל עם the bends ולשמוע לפי הסדר הכרונולוגי של האלבומים [כלומר אח"כ ok computer ואז kid a ואז amnesiac ולבסוף hail to the thief] זה אם אתה רוצה ללכת יותר על הכיוון הרוקיסטי של רדיוהד אבל.. כאילו אם תתחיל עם the bends. אם אתה אוהב את הכיוון האלקטרוני יותר, אתה יכול גם להתחיל עם kid a שהרבה יותר אלקטרוני (אבל באמת שלא פחות מדהים
) הממ מקווה שעזרתי

scooby4

New member
תוריד את כולם ותשמע את מה שבא לך

(או משהו בסגנון)...

Paranoidd

New member
אממ

צריך להחליט על תשובה קבועה שכל פעם שמישהו ישאל את השאלה הזאת נענה את אותה תשובה ולא נשנה כל פעם את התשובה מדה בנדס לאוקיי.. אבל אני חושב שאוקיי..

kittycatbone

New member
התשובה שלך לא חוקית../images/Emo10.gif

אבל מעבר לעובדה הזאת, גם בתפוז יש איסור על לדבר על דברים מהסוג הזה של הורדות בלתי חוקיות וכאלה... ככה שאם אתה באמת רוצה להסביר לו וכאלה, במסרים אישיים.

Latisia

New member
אבל בעקרון...

רובנו התחלנו לשמוע אותם ככה, שחושבים על זה מעט אנשים יקנו דיסק של להקה מסויימת בלי שהם לא יכירו את הסגנון או לפחות 2 מהשירים בדיסק P: לכן עושים את צעד הלא חוקי הזה ואז קונים P: אין לי בעיה עם הצעד הלא חוקי אני נגד צריבות! P:

kittycatbone

New member
נו ברור../images/Emo70.gif

אני לא נגד הורדות בכלל..זאת הדרך שבה אני מכירה את הלהקות ומחליטה לקנות אלבומים שלהן. כאילו הסיכויים שהייתי קונה אלבום של להקה רק משיר אחד ששמעתי, או מהשם שלה הם ממש קלושים... אבל בנוגע ללהוריד נגיד את כל הדיסקורפיה, זה מוריד את הטעם מלקנות. וזה לא חוקי. ולקנות זה הכי שולט
[ועוד הרבה דברים אחרים גםXP]

Knives Out

New member
אמממ, עם כל הכבוד לכל האלבומים..

ולכמה שPablo Honey הוא חרא של אלבום, Creep הוא בכל זאת השיר שקנה לרדיוהד את התהילה, לא? אי אפשר להתעלם ממנו ככה. AMNESIAC RULES

vegetable man

New member
Pablo Honey

הוא *לא* חרא של אלבום. הוא במקרה הרע, אלבום בינוני עד טוב. יש בו כמה הברקות לא רעות, וכמה שירים פחות טובים. בתור אלבום בוסר של רדיוהד, היה אפשר לראות את הכיוון שהם יתפתחו בו. אני אישית מחובר ואוהב באלבום הזה לא מעט שירים.

vegetable man

New member
ושלום גם לך, עמבה../images/Emo24.gif

אני ממליץ לך להתחיל מ-The Bends, ולהמשיך בסדר כרונולוגי.

avki

New member
אין ספק שמתחילים עם The Bends.

או עם HttT, תלוי מאיזה רקע אתה בא?

למעלה