שלום שלום.. אני חדשה פה בפורום אני מאיה שישיסטית מנתניה.. ואני יוצאת לקורס העשרה..
M mayag6 New member 3/4/06 #1 שלום שלום.. אני חדשה פה בפורום אני מאיה שישיסטית מנתניה.. ואני יוצאת לקורס העשרה..
A assafein New member 3/4/06 #2 ברוכה הבאה לפורומינו הקט../images/Emo13.gif הפורום טפח ב-2 חברים חדשים בזמן האחרון
A assafein New member 3/4/06 #7 כן, אה? כבוד!!!!!!!!! בנתיים הפורום יותר שומם ממה שחשבתי שהוא יהיה כשפניתי לעידן בקיצור מסכנה!!! כולם להתחיל לנג'ס לחברים שיתחילו לכתוב בפורום
כן, אה? כבוד!!!!!!!!! בנתיים הפורום יותר שומם ממה שחשבתי שהוא יהיה כשפניתי לעידן בקיצור מסכנה!!! כולם להתחיל לנג'ס לחברים שיתחילו לכתוב בפורום
S SoulDancer New member 3/4/06 #4 מאיה מאיה? [נראה לי שהיית איתי באוהל בקורס מדריכים..] האוהל עם כל העכבישים בבוקר, זוכרת?! [חח בסוף זאת בכלל לא את.. ] כל מקרה זאת יסמין מנ"צ=)
מאיה מאיה? [נראה לי שהיית איתי באוהל בקורס מדריכים..] האוהל עם כל העכבישים בבוקר, זוכרת?! [חח בסוף זאת בכלל לא את.. ] כל מקרה זאת יסמין מנ"צ=)
I idanshaf2 New member 4/4/06 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לפורום מכבי צעיר... הפורום הכי טוב בעולם!!!! מקווה שתהני בפורום ושתתרמי המון
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה לפורום מכבי צעיר... הפורום הכי טוב בעולם!!!! מקווה שתהני בפורום ושתתרמי המון
נ נוני וזהו New member 4/4/06 #9 שלום../images/Emo70.gif ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif אני נועה. חמשושית מראשון מערב. השתלבות נעימה..
שלום../images/Emo70.gif ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif אני נועה. חמשושית מראשון מערב. השתלבות נעימה..
J john middas loves ch New member 4/4/06 #11 ../images/Emo24.gifוולקם../images/Emo70.gif כן כן, אני כבר מוכנה נפשית לנציג מנתניה... בואי, בואי, היכנסי! הרגישי את עצמך בנוח... בבקשה להוריד נעליים, אבל את הרגליים את יכולה לשים על השולחן...
../images/Emo24.gifוולקם../images/Emo70.gif כן כן, אני כבר מוכנה נפשית לנציג מנתניה... בואי, בואי, היכנסי! הרגישי את עצמך בנוח... בבקשה להוריד נעליים, אבל את הרגליים את יכולה לשים על השולחן...