אני נתלית באילנות גבוהים....
הכי כייף להשתרשר לאילה המרווחת... אנצל את הודעתה ואבשר על הצטרפותי (נכון לעכשיו) לפורום. אני מתחברת לנושא מכמה כיוונים בחיי. ראשית אני 'בוגרת' (כך מגדירים את זה?) הקורס הבסיסי של תקשורת מקרבת. למען האמת השתתפתי בו פעם וחצי, כי הפעם הראשונה נתקלה בקשיים טכניים שלי להגיע לכל שיעור ולכן הצטרפתי פעם נוספת (באישורה התומך של ארנינה, תודה, אגב!). הסיבה שהגעתי לקורס עצמו הייתה קשורה גם לזו שבה אני נתלית פה למעלה, וגם בגלל שכל מה שקשור לאמפטיה (כן, אני כותבת בט' וכנראה לא אוכל להשתחרר מזה) מאוד מדבר אלי. עד לפני כשנה וחצי, השקעתי 4 שנים מחיי בעבודת דוקטורט בנושא, יישמתי את הידע במקום שבו התנדבתי (שיחות תמיכה עם אנשים במצוקה נפשית), כולל הרצאות למתנדבים חדשים, תרגול ומשובים. היום אני מעבירה סמינריון תיאורטי במכללה בשם 'תקשורת אמפטית' וחולמת על היום שבו יתפנה לי קצת זמן כדי להמשיך לחקור את הנושא ולרכוש עוד ועוד ידע ויכולות הקשורות אליו. ויום אחד, כשאהיה ממש גדולה, אני בהחלט רואה את עצמי בקורס המנחים של תקשורת מקרבת. זהו בינתיים שמחתי לראות שהגעתי בזמן ולא פספסתי יותר מדי מקווה לתרום ולהיתרם ככל שניתן שיהיה לכולם חג שמח!