שלום,

אמאiהבתR

New member
שלום,

אנחנו בשלבים האחרונים של ההכנות לטיסה. ביתי טסה במוצאי החג 21.04 . יש המלצות מנסיון? יש מידע על מזג האוויר שם בימים האחרונים? אשמח לכל טיפ ולכל עיצה. תודה.

גמני נוסעת ב20/4 בצאת החג..

כ"כ מתרגשת.. קוראת פה דברים בלי להגיב לאף אחד ושאני אחזור אני אכתוב פה ת'חוויות.. ראיתי תמונות שהעלתם... פשוט להשאר בפה פעור כמה שהשלג משמעותי.... באמת איזה מזג אויר יש שמה?(כרגע...) וד"א אמא מאוהבת מאיפה את? אני אשקלונית

בקשר למזג אויר

אני לא יודע בדיוק לגבי פולין, אבל אמא שלי חזרה מחו"ל ביום רביעי ממדינות שצמודות לפולין(הונגריה,אוסטריה ועוד כמה),והיא אמרה שהיה קר מאוד,הרבה גשם ושלג....סביר להניח שיהיה קר בפולין אני יצאתי סוף מרץ-תחילת אפריל שנה שעברה והיה קר מאוד! (גם אני אשקלוני!)

AriellA100

New member
אני ביום חמישי הזה טסה

אין שלג עכשיו בפולין.. ולפי מה שידוע לי הטמפ' נעות בין 5-15 מעלות ככה.. קר

אז ככה

לפי מה שאני יודעת בפולין אין שלג עכשיו הטמפרטורות שם יחסית סבירות (בסביבות 5-15 מכלות) שאני הייתי שם היה לנו -20 מעלות ככה שיחסית "חם" שם עכשיו... אמממממ אם אתם בררנים עם אוכל תקחו מנות חמות ומלא חטיפים שקיות חימום טרמוס מעיל כפפות צעיף כובע הרבה פילמים גרביים והרבה כי לובשים הרבה שכבות של גרבים כי הרגלים קופאות שם חחחחח נרות נשמה+ גפרורים... ואמ יואו איך אני רוצה לחזור לפולין איזה כיף למי שטס!!!! שיהיה לכם מסע מוצלח מעניין ותחזרו בשלום...

AriellA100

New member
טוב אם את מתעקשת

אז שאלה נוספת..
היא אולי נשמעת שטחית אבל היא באמת חשובה לי. יש מייבש שיער במלון בחדר אמבטיה? או שלהביא מהבית? כי זה קשה הבנתי שאני צריכה לדאוג למפצל בינלאומי.. ואני לא רוצה לצאת עם שיער רטוב בקור הזה

izikd

New member
מוכרח להודות שזה לא הדבר שאני שם

אליו לב, אבל יכולים להיות מלונות גם בלי. אני יודע שיש מייבשי שיער, או פנים בלעז, קטנים שמתאימים לטיולים, ולא תהיה בעיה לחבר אותם.

בקשר למייבש שיער

אז ככה לא ממש שמתי לב לזה אבל באחד מהמלונות (בקרקוב נראה לי) שמתי לב שהיה שם כי חברה שלי השתמשה בו (לייבש ת'נעליים חחחחחח) ובקשר למעביר חשמלי אז לא צריך אני לקחתי ת'מטען של הפלאפון שלי והוא התאים לחשמל שם....

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gifכדאי מאוד להביא מנות חמות!

באוטובוס בנסיעות הארוכות, שמתים מרעב, זה הפיתרון הכי טעים והכי נוח. רק אל תשכחו תרמוס.

מסע מוצלח!!

לכל אלה שטסים בקרוב אין לכם מושג כמה אני רוצה לחזור לאחור ולטוס שוב לפולין.....

למעלה