שלום...

שלום...

אני חן ואני חדשה כאן .. ניכנסתי ונורא נורא התלהבתי מהתוצרים שלכן... ואני רוצה ללמוד גם... אני אשמח אם מישהי/מישהו...(אם יש כאן..) יסביר לי ממש ממש מההתחלה או ישלח קישורים לדברים קלים מאוד... כי לא ממש הבנתי איך אתן עושות את זה ...(קשירת ונציה וכאלה..)... תודה רבה ,חג שמח . חן.

שלולית3

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה..

ממש עכשיו יש סדנא להכנת לב כדאי לך להסתכל ותנסי להכין את אותו דבר זה לא קשה

אפרז

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בקצה הדף, יש סרגל ועליו "קישורים" ו"קבצים". לחצי על הסרגל ותגלי שיש בו הרבה קישורים לאתרים עם סיכמות חריזה. בחרי משהו שמוצא חן בענייך ותתחילי לחרוז. הנה משהו קל מאד- למתחילות (לדעתי).

חן ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אל תתיאשי זה לא תמיד קל בראייה. נסי במאמרים יש עוד סדנאות אולי תמצאי משהו קל יותר. ואם יש שאלות אנחנו פה

חן, ברוכה הבאה!

קודם כל בחרת נכון להיכנס לכאן. כאן תוכלי ללמוד המון ולקבל המון טכניקות בחריזה. בתור מתחילה אסור להתייאש כשלא הולך כי רק ככה לומדים. אני נותנת לך כמה קישורים שמתאים למתחילים ואשמח לעזור לך אם תסתבכי. חוצמזה אולי ספרי לנו באיזה אזור את גרה ואולי מישהי שגרה באזור שלך תשמח להיפגש ולהראות לך כמה דברים בסיסים. בהצלחה.

שלום לכולן..

תודה רבה על כל הקישורים נראה לי שאני שקודם אני אתחיל לקנות סוגי חרוזים ואנסה להתחיל באופן עצמאי בעזרת הקישורים שנתתן לי ... אגב קראתי שיש חנות בת"א שנותנת הדרכות בחינם מישהי הלכה לשם ויכולה לספר לי איך זה??? תודה רבה .. חן

למעלה