שלום...

omer87

New member
שלום...

בהמשך להודעה הזאת:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=398&msgid=76100368 (רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה) אני אמנם לא מנגנן על שום דבר אבל הייתי מעוניין ללמוד לקרוא תווים ומוזיקה בכלל.... בנתיים זה כמו סינית בשבילי(למרות שמבחינה לוגית אני מניח שזה הרבה יותר פשוט מסינית חחח) אז כיצד עושים זאת? האם יש ספרים חביבים למתחילים? (סוג של אנציקלופדיה למתחילים במוזיקה?) תודה רבה, וחג שמח

Molchansky

New member
היי עומר../images/Emo13.gif

לגבי ספרים אתה יכול להכנס לאתר של מיוזיק בוק שופ ולראות איזה ספרים הם מוכרים שם, אני בטוח שיש שם כמה ספרים שמסבירים מהתחלה. יש גם את החנות "פרום" בסמטת בית השואבה (צמוד לאלנבי בתל אביב), הם יכולים גם להמליץ לך על ספר טוב. ויש גם את החנות "מרום" ליד הדי-מול ברמת גן, גם להם יש מבחר לא קטן של ספרים והם יוכלו להמליץ ממה שיש להם. אני פשוט לא מכיר ספציפית ספר (בטוח יש, זה פשוט אני שלא מכיר
) חג שמח

Yoavsagi

New member
רגע רגע...

סבלנות! קודם כל, אני ממליץ שתתחיל ללמוד לנגן מעשית על גיטרה או פסנתר (הכי בסיסי) בשביל שתוכל להביא את הידע התיאורטי יותר (המוזיקה, התווים) לידי ביטוי על משהו... אחרת זה סתם יהיה לך מעפן...! אחר כך, שאתה כבר מרגיש שאתה מוכן ליותר, תתחיל ללמוד תיאורטי יותר, אבל מעשי קודם-חובה!

למעלה