שלום...

שלום...

ברשותי יש פלאפון מסוג מוטורולה Timeport 260. אשמח לדעת איך אני משנה את האייקון פתיחה שלו למשהו אחר. כרגע רשום לי IL ORANGE ואני רוצה לשנות אותו ל...שם שלי או משהו כזה... איך עושים את זה? תודה!

Raistlin

New member
אני עצבני../images/Emo46.gif

דיייייייייייייייייייייי פעם מי יודע כמה (שלישית) שאני נאלץ להבהיר את העובדה ש... פלאפון היא ספקית שירותים סלולרים לא שם של מכשיר, המכשיר נקרא טלפון נייד או סלולרי אז תפסיקו. אההההההה סיטי טאור, חייב... להגיע... לשלטטט +בשארית כוחו לוחץ על הכפתור האדום ונאנח כשברקע המסך משחיר...

אני יודע...

אבל זה כמו במבה... יש במבת שוש ובמבת פרפר...נכון שהן לא במבות אבל כבר התרגלנו לקרוא למוצר הזה ככה ואין מה לעשות.

מצטער יש לך חרא "פלאפון"

המכשיר הסלולרי שברשותך או במילים אחרות "פלאפון"
אינו תומך באייקונים. את רוצה אייקונים תקנה נוקיה או את הסמסונגים החדשים של אורנג´. ברגע זה שום מכשיר סלולרי ברשת פלאפון אינו תומך באייקונים.

אז ככה...

מר יפה.. הוא כתב שיש לו מכשיר מדגם Timeport 260 של מוטרולה והוא כתב שהכותרת שמופיע כרגע היא IL ORANGE אז.. לדעתי.. כל הסימנים מראים שאכן יש לו מכשיר ברשת אורנג´. לא ככה? ןבכל מקרה הוא שאל איך מחליפים את הכותרת וזה לא קשור לשירותי רשת, אלה רק לתכונות המכשיר אז בתור בן אדם שמתיימר להבין במכשירים הללו.. צא ולמד, ובכל מקרה יכולת לתקן אותו, ולא ´לרדת´ עליו לא ככה? ואל כותב ההודעה המקורית... אני מאמין שתוכל למצוא את מבוקשך באתר המצורף..

לא מצאתי ../images/Emo10.gif

אשמח אם תיתן לי לינק מדויק...או שתעתיק את התשובה לפורום. תודה!!

phingy

New member
2 תיקונים לאורי../images/Emo70.gif

1) בקשר לאייקונים בפלאפון, בSK אפשר לשים אפילו שומרי מסך במצבים שונים ולא סתם אייקון 2) בסמסונגים החדשים באורנג´ לפי ידיעתי רק ב514 אפשר לשים אייקונים!

samba

New member
בטח שאפשר...

אבל בשביל זה אתה צריך להכנס לאתר אורנג´, ושם אתה בונה לעצמך איזו כתובת שתרצה. בהצלחה.....

למעלה