שלום ...

שלום ...

לפני כשבוע השארתי פה הודעה על רצוני ללמוד ולהיות חלק מהפורום... אז עברנו לשלב המעשים... אז רציתי לדעת מה אני צריכה לקנות בשלב ההתחלתי...ראיתי שיש הרבה סוגים של חרוזים בגדלים שונים , חוטים וכו'... אני גרה בסביבות ת"א ..האם יש חנות מסוימת שיש המלצה עליה.. אני יודעת שיש חנות של חרוזים ברח' החשמל בת"א ויש גם חנות של חרוז כזה בקניון בת ים...האם יש המלצות מסוימות משהו בתקציב בינוני בשביל מתחילה כמוני... תודה רבה , חני

shooli90

New member
בשעה טובה ../images/Emo45.gif../images/Emo202.gif

קיבלתי את המצלמה אבל אני צריכה ללמוד לצלם איתה אולי מישהי תדע להדריך אותי אפילו במעט הדגם של המצלמה הוא canon 610 אני כבר מתה לצלם את העבודות שלייי

night mistress

New member
חנ'צוקקק

טוב לראות אותך
לגבי המלצה,אני הייתי בוחרת תחילה תרשים שהייתי רוצה לעשות, בוחרת את הצבעים ורק אז הולכת לקנות (לפחות בהתחלה)..ככה לא תיגררי לקנות מליון צבעים שלא יהיו לך שימושיים.

שלום לכולן...

אני עוד לא בחרתי את הצרשים שאני רוצה אבל חשבתי להתחיל בהדרכה שעשיתן כאן שבוע שעבר.. מחזיק לסלולר או משהו כזה ואני לא כל כך בטוחה אשני אצליח .. ראיתי גם תרשים של כדור שמכינים.. ונורא אהבתי אותו הבעיה היא שאני יודעת שיש מקומות זולים אבל הם מוכרים בכמויות גדולות ואני לא יודעת מה בדיוק אני צריכה .. אז ... תוכלו לעזור לי??? תודה חן..

חן / שולי

חן - אני עם נייטי קחי תרשים ממש קל, או שתעלי לפה ונעזור לך להחליט, נכתוב לך גם אפילו מה את צריכה בשבילו ותקני רק את זה ותתחילי משם, כי להכנס לחנות זה עונש לכרטיס אשראי באחריות ! שולי - איזה אזור את גרה ? את יכולה גם לכתוב לי במסר ואולי נמצא צלמנית שתבוא לעזור לך

wildspirit

New member
שמחה לשמוע שעברנו לחלק המעשים ../images/Emo6.gif

קבלי את עצותיהם של נייטי ועידיתוש כי אכן אין טעם ללכת ולקנות הכל כי את לא תצאי מזה.. כי ברגע שנכנסים לא יותאים ואם כבר בכל זאת החלטת לצאת אז כדאי שתוציאי מהר את כרטיס האשראי או הכסף מהכיס כי לא יישאר לך דבר באחריות
תבחרי מה את רוצה ללמוד ואנחנו נעזור לך ולפי זה גם תקני את החומרים ועצה
לא לקנות בחנויות של חרוז כזה - השחיטה שם חוגגת - חבל על הכסף. אם את צריכה חרוז או שניים מילא אבל לא כמויות ראי הוזהרת

היי... אם את צריכה עזרה...

גם אני גרה באיזור ת"א... ום תרצי עזרה, ללכת למשולש של החנויות ובכלל בחריזה וכאלה... אני אשמח לעזור לך :)

למעלה