שלום..

שלום..

אני עוד לא בחרתי את התרשים שאני רוצה אבל חשבתי להתחיל בהדרכה שעשיתן כאן שבוע שעבר.. מחזיק לסלולר או משהו כזה ואני לא כל כך בטוחה אשני אצליח .. ראיתי גם תרשים של כדור שמכינים.. ונורא אהבתי אותו הבעיה היא שאני יודעת שיש מקומות זולים אבל הם מוכרים בכמויות גדולות ואני לא יודעת מה בדיוק אני צריכה .. אז ... סוגי חוטים וגודל של חרוזים משהו שאני אוכל להיסתדר איתו?? תוכלו לעזור לי??? תודה חן..

wildspirit

New member
בעיקרון

התרשים של המחזיק לסלולר לא קשה אבל גם לא קל.. אני הייתי מייעצת לך להתחיל אולי במשהו יותר פשוט כדי להבין את הרעיון הכללי ואז יהיה לך קל יותר עם הכדור או המחזיק לפלאפון. בכל סדנה יש לך את רשימת החומרים שאת יכולה לראות בדיוק מה את צריכה בשביל להכין לגבי החומרים בגדול את יכולה להכנס למאמרים ושם להכנס לקטגוריה של סוגי חרוזים וחומרי עבודה בבסיס - החוט שאנחנו משתמשים זה חוט דיג גודל 0.25 עדיפות אליו. לכדור את יכולה חרוזי מולטיקאט או סברובסקי לתליון לפלאפון הלב את יכולה להשתמש בסברובסקי אפילו בפלסטיקים כי הםם זולים ונמכרים לפי משקל החרוזים בעיקרון לא הפלסטיק נמכרים בחבילות של 25 או 50 חרוזים לחבילה ולפעמים יש שרשראות שמכילות גם 100 חרוזים המחירים נעים בין 27 אג לחרוז עד 50 אג לחרוז תלוי איפה ובאיזה חנות

והמחיר של הפלסטיקים

אם את באמת רוצה רק להתנסות זה שקית עם המון חרוזים עד 10 ש"ח

למעלה