שלום

frucht1

New member
שלום

אני כבר ותיק בתפוז בפורום של פיניק פלויד. אני אספן תקליטים והחלטתי לסיים ולרכוש את כל התקליטים של דילן. לאחרונה רכשתי קופסה עם שלושה תקליטים של שירים שלא יצאו רשמית ולא הוקלטו לאלבומים שלו. הכותרת של הקופסה היא Bob dylan . מישהו מכיר את הקופסה הזאת ויכול לתת לי פרטים עליה.

Chocoholic

New member
אם תוכל מעט לפרט

יותר, כמו מה מצויר או מצולם על הקופסה / תקליטים וכד'...

frucht1

New member
ההוצאה היא איטלקית

לא מדובר אוסף הבוטלגים שלו מדובר על 3 תקליטים שביניהם השירים california who you really are baby please dont go only a hobo החברה שהוציאה את האוסף נקראת Joker על העטיפה רואים את דילן מנגן עם גיטרה ומפוחית

Chocoholic

New member
מעניין

Joker היא אכן לייבל איטלקי, הם מתמקדים בבוטלגים; מה שאתה מחזיק זה סדרה של שלושה תקליטים/בוטלגים, הנקראים 'A rare batch of little white wonder' , כרך 1,2 ו 3... התקליט הראשון יצא ב 1973, מאז כל השלושה יצאו מספר פעמים ובווריאציות מעט שונות אך עם אותם שירים. האוסף עצמו הוא כנראה נטול שם רשמי, הוא מכונה פשוט 'Bob Dylan Joker Box' ויצא ב 1980. התמונה היא מתוך הופעה חצי מתוכננת למען בנגלדש (1971). קשה לי לאמוד את הערך של האוסף אבל בסך הכל יש שם כמה דברים נחמדים מכמה תקופות, נראה חביב. מצאת את זה בארץ?

frucht1

New member
אכן

וממש במקרה...בזמן שהסתבכתי בתל אביב בפקקים של יום שישי גיליתי חנות יד שניה....חשבתי לעצמי שמה שאני לא מוצא באוזן השלישית או בעוד מספר חנויות, למה שאני אמצא שם...אבל נכנסתי בכל זאת וגיליתי שם כמה תקליטים שלא ראיתי בשום מקום אחר...מצאתי שם דברים מאוד מעניינים... אפילו מצאתי שם תקליט שיצא ב 80 שנקרא the last words של ג'ון לנון, רק במקום שהתקליט יהיה בצבע שחור, יש עליו תמונה של לנון ויוקו....נחמד

אם אתה רוצה לקנות תקליטים של רוק

אמריקאי ישן(ביטלס,פינק פלויד,וכו) במחירים דיי זולים... יש חנות בעיר העתיקה של יפו. אחרי מגדל השעון יש את כמה רחובות צפופים עם חנויות. באחד הרחובות האלו יש דברי יד שניה בינהם וסף גדול של תקליטים...

למעלה