שלום !

yaareit

New member
שלום !

הייתי לפני כשנה בטיפול בשניידר במרפאת חרדה והפסיכולוגית שטיפלה בי עזבה והגיעו למסקנה שאני צרכה טיפול יותר כללי ממה שנתנו במרפאה ולכן רשמו אותי לפסיכולוגית כללית בשניידר אך התור ארוך מידי ואני עוד מעט בת 18 . ההורים שלי לא מאמינים בפסיכולוגים ולכן נורא קשה לי לקבל טיפול במיוחד כשזה צריך לבוא מהכיס שלהם והם מתלוננים על זה. יש לי אגרופוביה כבר כמה שנים טובות ואני לא מצליחה להיפתר ממנה. יש אולי מקום שאוכל לקבל טיפול ולא יעלה יקר? אשמח לקבל תשובה :)

slee4

New member
היי...

לדעתי עדיף לך לקבל טיפול פסיכולוגי למרות שהוא לא הכי זול אבל בקשר לבריאות עדיף שלא לזלזל...

יש מרפאות של בריאות הנפש בכל עיר

כמעט,שלא עולות כסף..זה במימון המדינה את צריכה לפנות למרפאה שקרובה לביתך..

היי

את יכולה לפנות לפסיכולוג דרך קופת חולים. המחירים דרכם יותר זולים. את יכולה לשאול את הרופא שלך או במשרדי הקופה מה הפרוצדורה. לגבי שניידר, כתבת שהתור ארוך. אמרו לך עוד כמה זמן בערך? ולגבע הטיפול במרפאת חרדה, אם את מרגישה שאת זקוקה לעוד פגישות על מנת ללמוד ולתרגל טכניקות להתמודדות עם אגרופוביה, את יכולה כמובן לפנות שוב למרפאה. יש טיפולים פרטניים ויש גם טיפולים קבוצתיים. יש גם אפשרות להעזר בטיפול תרופתי בהמלצת פסיכיאטר. בהצלחה.

yaareit

New member
=\

אני לא יודעת עד כמה מטפלים בקופת החולים יכולים לעזור לי כיוון שאני לא בןאדם שמדבר ולוקח לי המון זמן להפתח. בשניידר זה היה המקום היחידי שהצלחתי איכשהו לדבר וגם הפסיכולוגית טענה שבאמת יתאים לי טיפול פסיכולוגי ולא טיפול קוגנטיבי . אני רוצה לקבל טיפול בשניידר ,שם אני מרגישה הכי טוב יחסית. אבל לא נראה לי שזה יצליח בגלל הגיל שלי. אני לא רוצה להמשיך להיות מוגבלת בגלל האגרופוביה .אני לא יוצאת הרבה מהבית ואם כן לוקח לי זמן . אין לי מושג מה אני אמורה לעשות .

היי

כתבת שרשמו אותך לטיפול פסיכולוגי כללי בשניידר, ושהתור ארוך. את יודעת מה קורה עם זה?

למעלה