שלום :]

yardenlo

New member
שלום :]

ממ..אני ירדן, בכיתה ח'. יכול להיות שאעבור לגדרה בשנה הבאה ואני רוצה להצטרף למכבי צעיר. דיברתי עם הרכזת של מכבי צעיר בגדרה והיא אמרה שאוכל לבוא לקורס מדריכים בקיץ.. אז, מכל הבלבול שכל- מישהו יודע מתי הקורס הזה ואולי יכול לתת לי מעט פרטים עליו? זה קורס של כל מכבי צעיר? תודה :]

Guy90

New member
קורס מדריכים...

יהיה בתאריכים 9.6-22.6 באנדרטת הנח"ל שזה אי שם ליד כפר סבא (נכון..?). זה קורס שהוא רק לחניכי כיתות ח' שעולים ל-ט'. עוד משהו?..שאלות ספציפיות?... אהה ו.. ברוכה הבאה!

anat135

New member
לא ליד כפר סבא-

זה באנדרטת הנח"ל בפרדס חנה. רבע שעה נסיעה מזכרון יעקב.

noa08128

New member
לא כ"כ נכון.

הקורס יתקיים בחודש יולי. וזה אכן יתקיים באנדרטת הנח"ל - שנמצאת ליד פרדס חנה - ולא ליד כפר סבא (כמו שנאמר)

לא שאני האדם המתאים...

...לספר על קורס מדריכים
, אבל אם אתה (או את?) מתכוונת לעבור לגדרה בשנה הבאה, זה יהיה פספוס להחמיץ את החוויה (ככה אומרים). בינתיים אתה (או את, כן?
) מומלץ (או...) להיכנס לאתרי הסניפים (אפשר למצוא אותם בקישורי הפורום). בכולם יש מידע על התנועה ובחלקם גם על הקורס.
ברוך (ברוכה?) הבא (הבאה?).

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif וקצת יותר הסבר../images/Emo3.gif

אז ככה.... כמו שאמרו פה הקורס בתאריכים 9/7-22/7, באנדרטת הנח"ל, ליד פרדס חנה... הקורס הזה הוא באמת חוויה של פעם בחיים, ש-א-ס-ו-ר לפספס!! זה בעצם 15 ימים מחוץ לבית (יש שני ימים של ביקור הורים... שתי השבתות... ולשומרי שבת ביום שישי) שבו כל החניכים של ח' מכל הסניפים של מכבי צעיר ניפגשים. את כל החטים מחלקים למחלקות (מחלקה=קבוצה) שבה יש חניכים מכל מני סניפים... ואיתם עוברים את הפעולות בקורס. הקורס בעצם מכשיר את החניכים להיות בראש ובראשונה בוגרים וחלק מזה גם מדריכים (בלי מדריכים אין חניכים, בלי חניכים אין תנועה..) ועוד כל מני תפקידים (טכני, למשל). כמובן שבקורס יש גם ערבי הוואי, גיבור והכרות של שאר החניכים שלא איתך במחלקה.... ואפשר להיפגש ולהיות איתם בהפסקות (כן.. מן הסתם לא עוברים כל הזמן פעולות... יש גם הפסקות). ו.... זהו אני חושבת... מקווה שתבוא/י לקורס, ואני אראה אותך שנה הבאה...

שני ימי ביקור הורים?

אני חושבת שרק אחד. בעצם, תלוי באיזה יום יוצא היום הראשון של הקורס, נראלי.

טובב

אני חושבת שקיבלת פה את רוב הפרטים הדרושים.. אבל באמת רציתי להגיד לך- גם אני- שלא תפספס את זה! זה אחת החוויות שתישאר לך לכל החיים.. נורא מצחיק, נורא משעשע, נורא מבגר!

Rioter

New member
היי ירדן ../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי שקיבלת כאן מענה לשאלות שלך.. אני אהיה בקורס הזה [כן, אני עולה לט'], ואשמח לראות אותך D:

idanshaf2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

טוב אז קיבלת פה למעשה את כל הפרטים אז אני רק אגיד לך שלום וברוכה הבאה לפורום מכבי צעיר.. אנו שמחים לקבל אותך אלינו ואת מוזמנת להישאר פה ולשאול שאלות ולהכיר את כולם.. אני מאוד מקווה שתיצאי לקורס מדריכים כי כמו שכולם אמרו זו חוויה של פעם בחיים

ALON KING1

New member
שאלוםם ירדן

שמי יובל אני מגדרה.. תבואי לסניף גדרה אחלה ילדיםם ... ממש ממש אחלהה הייה ממש שווה בקורס מדרכים.. !!! תוספי באיסי אם מתחשק לך 212450281

SoulDancer

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

הרשו לי רק לתקן.. הקורס הוא מה9.7 עד ה23.7 ב22.7 זה הטקס סיום, אבל לפי מה שהרכזת שלי אמרה [ולפי מה שהיה לנו] נשארים עוד יום אחד...=>עד ה23.7 [אבל שוב זה סה"כ עוד יום..חח] הקורס זו החוויה הכי הכי בעולם! את תהני בו המון ולא תשכחי בחיים את זה! ולסיום.. קורס מדריכים 04!
[נשמע כבר זקן, אה?]

למעלה