שלום

• פותח הנושא noaz
  • פורסם בתאריך

noaz

New member
שלום

אני רוצה לעצב חדר לתינוק שבדרך אז כול הרעיונות לקניות במקומות טובים וזולים יתקבלו בברכה... חוץ מזה אולי מישהו מכיר חנות טובה שאפשר להשיג בה דגמים יפים של שבלונות לאיתור הרהיטים והקירות?
תודה

פנתרון

New member
שלום NOAZ

קודם כל שיהיה במזל טוב ,בקשר למקומות זולים זה תלוי מאיזה איזור בארץ ? ובקשר לשבלונות (לציור)יש בכל חנות של ´קנה ובנה´ או הום סנטר במחלקות של הצבע ,או בסניף של ´גרפוס´ .

noaz

New member
חדר לתינוק, קנית בדים ושבלונות

קרוב לודאי שאת הקניות לחדר נעשה במרכז. בקשר לשבלונות, אני מחפשת משהוא קצת יותר מיוחד מהום סנטר (ראיתי ולא התלהבתי..) בעלי מבטיח לציר משהוא יפה בעצמו, הוא כישרוני אבל אני לא לוקחת צ´נסים... חוץ מזה איפו במרכז אפשר לקנות בדים ובזול? תודה לכול העצות!

נופר30

New member
בדים בזול בנחלת בנימין

שבלונות טובות תמצאי בכל מקום שמספק ציוד לגני ילדים

noaz

New member
רעינות מעולים../images/Emo62.gif

תודה! לדעתי האתר מקסים ומלא רעינות (אולי אפשר להדפיס שבלונה נבחרת להגדיל ולהשתמש..) ואני ינסה גם חניות לגני ילדים, מישהוא מכיר? חוץ מזה לדעתי, זו דרך מעולה וזולה לעצב ולתת מגע אישי... גם לאנשים לא כול כך מוכשרים. תודה מה בקשר לחניות בדים טובות?

amonit

New member
את התמונות מהאתר

אם את מגדילה במחשב הן לא משהוא, תגדילי עם מכונת צילום יש שקפים [בארטא ] דביקים, להדביק על הצילום המוגדל, ולחתוך .

נופר30

New member
תעברי בנחלת בנימין

כל חנותשם היא חנות טובה לבדים אני לא יודעת מה את בדיוק רוצה לעשות אבל יש הרבה דברים שגם מחלקת השאריות תתאים והיא זולה מאוד

למעלה