שלום..

שלום..

אני לא בטוחה שמקומי פה.. אני רק יודעת שעוברים עליי דברים.. אני לא יודעת איך להתמודד לא יודעת.. אני מתפללת למות כל הזמן.. אולי המקום שלי בבית משוגעים..או בבית קברות.. מתחשק לי להתאדות מעל פני האדמה.. לא יודעת אפילו למה אני כותבת פה.. נראה לי שאני זקוקה לטיפול באופו דחוף.. הכל כבר הרוס אצלי.. הכל גמור .. החיים שלי הרוסים ויום אחרי יום אני מבינה את זה יותר.. אני פשוט מבינה שנגמרו לי החיים ושעל מה שרציתי להיות ויכולתי להיות אני כבר לא אהיה!! הרוב זה באשמתי אמנם אבל.. לא תיארתי לעצמי שאני כזו מטומטמת שאני אהרוס את החיים שלי בשתי ידיי.. והבושה.. אלוהים הבושה.. הבושה זה העונש הכי קשה.. אני מתביישת בעצמי ובמי שאני.. אויי כמה שבא לי למות כבר.. עצובה..

לננה -ברוכים הבאים

הגעת למקום הנכון.כאן יעזרו לך לעבור את התקופה הקשה עם המון הבנה,תמיכה ועידוד. שלך חנהגונן

שלום חנה..

תודה על האיכפתיות.. ממש תודה.. אני מקווה שאני אצליח.. תודה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום לך ננה יקרה...

ברוכה הבאה לסהר.. אנחנו מקווים שתמשיכי להרגיש כאן מספיק בנוח..לשתף אותנו אנחנו בטוחים שהגעת למקום הנכון.. ושומעים את כאבך מבעד לכל מילה ומילה.. שומעים שם יאוש..ופחד..וכן, גם את הבושה שדיברת עליה.. וזה בסדר.. אנחנו מבינים ומקבלים אותך עם הרגשות האלה.. בואי תנסי לספר לנו קצת יותר על עצמך.. בואי תנסי להרחיב, למה התכוונת כשאמרת שהחיים שלך נהרסו.. וממה הפחד, ננה יקרה.. את יכולה לפרט כאן, או שאת מוזמנת לשיחה אישית איתנו היום בערב, דרך האתר שלנו.. את כבר לא לבד עם הרגשות האלה.. אנחנו מקשיבים לך כל הזמן.. ואיתך.. שולחים לך חיבוק חם..((((ננה))))

סהר..

ראשית תודה על התגובה המהירה הזו והחמה והתומכת.. נורא התרגשתי.. תודה.. כ"כ תודה.. אני מתביישת לפרט פה את מה שקרה.. לא שרצחתי או אנסתי או משהו.. אבל עשיתי כל מיני שטויות שגרמו לי לנזקים בלתי הפיכים.. אני לא יודעת איך להתמודד עם כל מה שקרה.. אני יודעת שקצת קשה לעזור כשלא יודעים ממש את הבעיה.. אבל אני מתביישת..בבקשה תבינו אותי.. אני מפחדת.. אני מפחדת כל הזמן מיום הדין.. מיום המחר.. מיום ההוה.. מפחדת מהיום בו אצטרך להתייצב מול כל הטעויות שעשיתי ושהמחיר עליהן יהיה כ"כ גבוהה.. אני מאד חוששת מזה.. אני מעדיפה שיחה אישית.. אני מתביישת.. איך מבצעים בדיוק את השיחה האישית הזו??? מתיי???? תודה על הכל תודה..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
היי ננה..

אין שום בעיה שתדברי איתנו בשיחה אישית.. גם לשם כך אנחנו כאן.. ניתן לדבר איתנו בשיחה אישית כל יום, פרט ליום חמישי, בין השעות 22:00 עד חצות. את יכולה לעשות את זה דרך האייסיקיו- המספר שלנו מופיע באתר. או על ידי לחיצה על כפתור הצ´ט האישי שלנו באתר. נשמח לשמוע ממך.. אנחנו איתך.. סהר

למעלה