שלום!!!

E i n a v 1 1 1

New member
שלום!!!

אני חדשה פה רציתי לדעת מי נגד מי ומה קורה פה? אין לי כוח לקרוא תספרו לי את התקציר תודה
האאאא נ.ב. יאללה הולנד!!!!

מיטללל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטערת, אני בעלת עקרונות, ואחד מהם הוא לא לסכם דברים בשביל אנשים עצלים

דנדוש20

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

מי נגיד מי? הבנים על הבנות
הבנות על הבנים
ישר לפנים
מה קורה פה? תלונות עד אין סוף. לבבות שבורים. בנים הם כלבים. בנות הן זונות. הוא לא התקשר. היא לא רוצה אותי. כאלה

תקציר..

יש פה מנהלת חמודה.. מומחית פמיניסטית.. ועוד מומחה שאוהב להתחבר לצד הנשי שבו.. יש פה עורך דין לעתיד.. קצינה.. חיילים וחיילות.. כמה סטודנטים.. ( גם למוזיקה.. ) וכולם כל היום בוכים למה הוא עזב אותי ולא התקשר.. ולמה היא לא שמה עליי.. זה הקיצור..! עכשיו.. בתקציר.. ספרי על עצמך.. ומהר.. בת כמה מאיפה.. למה וכמה..? ואיך הגעת לפה.. אה.. ומה קשור הולנד..!!???? צ'כיה.. אם כבר..

E i n a v 1 1 1

New member
הנה תקציר עלי:

את בת 21 עוד חודשיים (תכינו ת'מתנות) מראשון למה? ככה כמה? 900 שקל לטיפול פסיכולוגי אם אתם עומדים בזה.... הגעה שלי לפה חסויה מי שצריך לדעת יודע
מכירה את המנהלת שלכם היא סבבה לגמרי
למה צ'כיה?!?!?! הלוואי ואנגליה יקחו!

מיטללל

New member
../images/Emo6.gif

אני גם אעשה לך היכרות עם האנשים..... אני זו סתם, זו שמוחקת את ההודעות
ChilD SouL זו המלאך התמים :) Cobe Anan זה התפוס חזק , impossible dreamer היא ברת המזל :) eithancambridge הוא השווה
:) L y c a n מחזיק בשיא כתיבת ההודעות החודש
226 הודעות
pain is MY love היא זו שאף אחד לא יכול לעמוד בקצב שלה :) Paranoid Eyes היא נקבה חובבת כדורגל אמיתית! עם Piren עדיף לא להתווכח, הוא יגרום לך לדפוק ת'ראש בקיר, פעם אחר פעם:) twigy הוא המניאק הרגיש yulinka היא הנשואה מנוסה Zoharrr היא ה"ילדה", שיכולה ללמוד את כולנו כמה דברים :) דובדבנית 21 היא זו שכתבה 101 הודעות דרך הפלאפון בחודש האחרון! :) דל פיירו התותח הוא שובר הלבבות דנדוש היא מלכת התהיות והשאלות :) זכוכית היא המעניינת :) אוףףף. פתחחתי את רשימת החברי הפורום ואני רק ב"ז" ואין לי כוח להמשיך. סלחו לי :) ובעקבות ההודעה הזו אני משנה את הסטטוס שלי, אני המשעוממת

מיטללל

New member
המשךךךךךךך

טוב יאללה, ממשיכים: d e m o sthenes הוא כותב הפינות הכי מעניינות Dark Muse הוא זה שגורם ללחץ הדם של כל הבנות פה לעלות בשניות
(חוץ מלי) כה ציפיתי ליום היא זו שתמיד יודעת מה לענות :) נועם m היא ה"מומחית הפמניסטית"
המקבילה של piren, חוץ מהקטע של הקיר:) נרקיסטית היא הנעלמת המתוקית :) עתודאית היא התפוסה חזק :) שעצותיה מומלצות+. צהוב שחור היחיד הוא הגבר גבר :p שדונת משוגעת היא המצחיקולה :) ת מ י מ ה היא זו שלא יודעת לשרשר :) אך תמיד בדבריה יש פנינות חוכמה :) תפוז אנשים מודיע הוא היחידי שבאמת יש לו מה להגיד :) שוב התעייפתי
מי שלא ציינתי אותו - המשך יבוא :)

נועם m

New member
../images/Emo2.gif

את כרגע השוות אותי לאורי? לא יודעת מי מביננו אמור להעלב!

Cobe Anan

New member
עזבי את זה..

יש מצב שהיא הרגע רמזה שאולי כדאי שנוותר על האדום שלנו לטובת `תפוז אנשים מודיע`...?

pain is MY love

New member
הלו הלו!!!!!

אומנם באמת לא ניתן לעמוד בקצב שלי.. אבל למה אני לא חובבת הכדורגל בפורום?!?!?!?!? נעלבתי!

למעלה