שלום

BELLE KIZERMAN

New member
שלום

מישהו יכול לספר לי האם לוסי בהריון.. ולמה השוטר בא לדבר עם אריק? מה הוא רצה ממנו? על מה הוא בא לדבר עמו? פליזזזזזזז מי שיודע שיענה

זה ספוילר../images/Emo58.gifואמ התשובה היא:

תראי אני לא בטוחה שמה שאני אומרת זה נכון אבל.. לוסי לא בהריון היא תהיה מאוחר יותר בהריון.. ואמ השוטאר בא כי סימון הרג מישהו בתאונות דרכים-או פצע אותו.. ושוב אני לא בטוחה!!אני יודעת שזה ככה אבל זה לא בטוח!

archer girl

New member
../images/Emo207.gifשניצל../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

אני בדילמה. אז, תהיו נחמדים ותיעצו לי? ^_^ אוקיי, אז ככה- הייתי פה בקנדה באיזו חנות, וראיתי 5 קלטות DVD שבהם נמצאים כל הפרקים של העונה הראשונה. בקיצור, אני יכולה לקנות את העונה הראשונה שאני ממש רוצה ^_^ רק ש, זה עולה 50 דולר! נו, ישלי 50 דולר, אבל אני צריכה עוד לקנות מתנות למשפחה. נו, זו הדילמה, אם כדאי לי לקנות את העונה הראשונה, או לא לבזבז את הכסף? עזרה?

archer girl

New member
מממ...../images/Emo79.gif

את המשהו הלא חוקי אני לא יכולה לעשות בגלל שהחמור לא עובד על המחשב שלי. בנוגע לשידורים החוזרים- יש סיכוי ממש גדול שכבר אין להם את הזכויות על העונות הראשונות, אחרת, למה הם משדרים את העונה השישית והשביעית כל הזמן?

נכון..אז אולי תנסי להוריד חמור חדש?

תמחקי את הקודם ותורידי חדש.. או שתורידי כזה של קאז--הה...{דרך אחרת}

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif קאזה זה חרא ><

כשהיה לי הדבר היחיד שהוא עשה היה לתקוע את המחשב ><

אבל רגע..אולי מה שאת רוצה לקנות

למשפחה יותר עדיף מקלטת.. כי קלטת תראי פעם פעמיים שלוש ארבע וזהו-כמו את העונה השישית ראיתי אותו 4 פעמים וכבר משעמם לראות אותה שוב

archer girl

New member
אני חושבת../images/Emo79.gif

שאני בטח אוותר. כלומר, אולי עוד תהיה לי הזדמנות לראות את העונה הזו, אבל זה יהיה מגעיל מצדי לא לקנות כלום למשפחה ולחברות שלי. הקצבתי 50$ למשפחה שלי, ובשאר שהיה לי קנתי דיסקים [עוד לפני שראיתי את הDVD אז לא נראה לי שזה היה פייר לזבזבז על עצמי גם את השאר P= בכל אופן תודה רבה רבה לך על כל העצות
.

למעלה