שלום!

שלום!

מישהו מכיר אתרים של מיסטיקה רציניים???????? אבל אתרים ישראליים!! אם כן אז תשלחו לי בבקשה! טל

The Wraith

New member
........

אנשים עם שכל בודקים קודם כל את הדבר המוזר הזה שנקרא "קישורים"

RainBird

New member
שאלה לווירף האם לשטניזם זה קשר כלשהוא לפאגניזם ושאמניזם?

The Wraith

New member
תשובה

קשר..הממ...לא ממש.. ת´אמת יש אנשים שבשגגה מגדירים שטניזם כ"עבודת אלילים" ומשייכים שטניזם ופאגאניזם ביחד, תאמין לי אנחנו לא מרוצים מזה יותר מכם.

RainBird

New member
טוב אז אם שטניזם לא קשור לזה אז למה אנחנו דנים בזה בפורום? זה כמו שנדון בידות בנצרות בלי שום קשר לפאגניזם לא? דרך אגב, שאלה למחבר הספר,"התנ"ך השטני" יש ספר נוסף שנקרא "המכשפ/ה השטנית" אתה מוכן להסיבר מהו תוכנו?

The Wraith

New member
כמובן

קודם כל, פירסמתי מאמר בפורום "מאגיה וכישוף" שגם אותו מנהל הנווד וכנראה הוא החליט לפרסם את המאמר בשני הפורומים, הוא הכריז בשניהם על קיומו של המאמר ושאל אותי שאלה ואז עניתי לו וזה קצת התפתח, זה הכל. דבר שני: למחבר קוראים ד"ר אנטון סזאנדור לה-ויי והוא האדם שייסד את כנסיית השטן, לצערי הוא נפטר לפני 5 שנים. לגבי הספר "המכשפה השטנית", הספר נועד בעיקר לנשים שטניות שמתעניינות\עוסקות בכשף. הספר נוגע ליכולות הנסתרות שיש בגוף וראש* האישה. הספר הוא על המאגיה השטנית, לא ממש קראתי אותו אבל הוא יותר מופנה לנשים מאשר לגברים, יש להבדיל בין Satanic Witchcraft לבין Satanic Magic, בעוד בSatanic Magic עוסקים שני המינים, רק נשים יכולות לעסוק בSatanic Witchcraft. אז כעקרון הספר The Satanic Witch הוא על הSatanic Witchcraft. אגב, מאמר שכתבה הכוהנת הגבוהה בלאנש בארטון בכנסיית השטן מסביר את ה"פמיניזם" השטני. --------- *תרגום כנראה גרוע מMind

The Wraith

New member
מכשף שטני

נקרא Warlock. פירוש השם בסקוטית הוא "שובר שבועות", השם לא ממש מעיד על המכשף.

morning star

New member
השם Warlock

הוא שם שניתן ככינוי גנאי לגברים העוסקים בסוגי ה witchcraft השונים. משמעות השם הוא אכן שובר שבועה, והכוונה לשבועת הנצרות. שלך הנווד

The Wraith

New member
במקרה זה...

אגב, נווד למה אתה לא מגיב להודעה הפרטית ששלחתי לך?

morning star

New member
אני חושב איך לענות ומה

אתה די הצבת אותי כאן במצב לא נעים, אני חייב להודות ואני אצטרך לשקול כל מילה ומילה בעדינות. שלך הנווד

The Wraith

New member
אוקיי...

אז קודם כל אני מצטער על האי-נוחות ודבר שני אני מזכיר לך שאתה לא חייב. אך אנא שקול זאת, זה יעזור לי מאוד.

למעלה