שלום

kk300

New member
שלום

מפורום "לקיות למידה" שלחו אותי לכאן הבנתי שתוכלו לתת לי כאן פטנטים שיעזרו לי להיפתר מ קושי בארגון וסדר זה קצת על הבעיה שיש לי עם ארגון וסדר.. סתם לדוגמא מבחנים שלא רואים מה ההחלה מה הסוף וזה גורם לי בעצמי לא להיבן מה אנמי רוצה וזה יוצא שהתשובות לא נכונות לא לדעת איך ללמוד למבחנים ועבודות גם סתם המחשבות שי לא מסודרות אני קופצת מעניין לעניין ולא גומרת להתמקד בעניין אחד אני בכיתה יב ככה שזה לא עוזר לי למבחנים כבר (עוד אחד וסיימנו!) תמיד הרגיז אותי ומרים שלי אבל זה משהו שעכשיו במיוחד מרגיז אותי אז אני רוצה לדעת על זה קצת וגם להיפתר מזה אז אם תוכלו לעזור לי ממש תודה!

תפרטי יותר איך את לומדת

KK300 1. האם עברת אבחון לגבי הקושי שלך? 2. תפרטי איך זה בא לידי ביטוי חוסר הארגון שלך: בלמידה בכלל ובלמידה לפני מבחנים. האם קיים קושי בהתארגנות עם החומר? בארגון הזמן? במקצוע מסויים? הקושי לא נעלם, לומדים להתמודד איתו.השלב של הכרה בקושי הוא כבר תחילת הדרך וכמובן הרצון להתמודד איתו. מחכה לעוד פרטים, חני

kk300

New member
עברתי

עברתי אבחון אבל בלי קשר לקושי הזה. דברים אחרים אבל דוקא לפני הבגרות בהיטוריה השנה המורה אמר על בעיה מוסימת דוקא הזאות שנה ראה לו יותר אחרי ששנה שעברה במתכונות ובמבחנים המורה (אחר) יענו ויתר לי ונתן לי ציונים גבוהים יותר ממה שמגיע לי אז הגישו אותי על 60 (חמרות שהממוצע ההיה על סביבות ה345-40) ובבגרות קבלתי סביבות ה20... אז השנה הוא אמר לי שהוא חובס שיש לי בעיה להגיד דברים שאני יודעת להוציא את הידע משהו כזה וגם לסדר נכון את מה שאני כותבת למידה בכלל- אני פשוט באתי לשעורים ומקשיבה אבל לא כתבתרי במחברת ולפני מבחן אני אל קוחת סיכומים מאחרים. זה במקצועות כאלו אבל במקצוע למשל פיסיקה זה ממש סיוט אפילו כשפותרים תרגיל בכיתה קשה לי להתיחל להתארגן ולכתוב נתונים רק וללמוד לבמחן בפיסיקה זה עוד יותר קשה ... חברה שלי אומרת לי תמיד שאני פשוט הופכת כל דבר להכנת פרוייקטים במקום להתייחס לזה בקלילות - אבל המ אני יעשה שזה קקשה ובאמת התארגנות בשבילי טוב אנה מגילה וסיפור של ממש תודה על ההקשבה!

חפסי בחומר הנלווה לפורום שלנו,

בחומר הנלווה לפורום ADHD או באתר של ליסה גרוסמן

kk300

New member
ככה

לא הקושי הזה נבדק נבדק רק משהו מאוד מסוים שזה ב"ע ושעתוק שזה התקבל אבל זהו אני בכלל לא שתפתי פעולה באבחון ועשו את זה בניגוד רצוני בכלל ככה שזה לא הכי אמיתי שיכול להיות

חבל, האבחון בא לעזור.

היי kk300 את עולה לכיתה י"ב? נכון?! האם יש לך אפשרות לעשות אבחון נוסף, שבו תשתפי פעולה ובעקבותיו תקבלי תמונה אמיתית לגבי הקשיים שלך וכמובן גם המלצות מתאימות להבחנות. אולי יש לך גם בעיית קשב וריכוז, שמקשה עליך את ההתארגנות? אולי יש לך קשיים אחרים? מחכה לתשובה, חני

kk300

New member
לא אני

גמרתי יב עכשיו אני רוצה להתגבר על הבעיה הזאת בשביל החיים לא רק בשביל המבחנים כי זה מעצבן אותי בכל דבר אבל את צודקת אני באמת הייתי רוצה לעשות הבחון פעם רק כדי לדעת לעצמי מה הבעיה וגם באבחון הזה אמרו לי שיש חשש לבעית קשב וריקוז אבל זה לא נבדק אי אפשר לדעת בכל מקרה תודה אולי אני העשה את זה פעם

במאוחדת ולאומית האבחון מסופסד

מספיקה הפניה מרופא המשפחה. אני לא יודעת אם השרות מוגבל בגיל. אז, שהיה בהצלחה.

למעלה