שלום

Subzero1

New member
שלום

אני מחפש לוח שנה בעברית שיש גם תאריך עברי וגם לועזי למשל א בחשוון תשס"ו ולא 1 בחשוון 5766 יש לי מכשיר פאלם טונגסטן E
 

gadi7

New member
פשוט מאוד

אם אתה מתכוון ללוח חינמי שכח מזה. אם רכשת בעבר פאלם של חב' כלנית, היית אמור לקבל את תוכנת Luach בגרסאותיה השונות. כיום, לאחר שחב' כלנית פשטה את הרגל, ניתן לרכוש את התוכנה המצוינת הנ"ל (או רשיון חדש) רק ישירות מחב' פנטיקון, תמורת 25 שטרות ירקרקים. אם רכשת פאלם מחב' הראל, היית אמור לקבל את פאלם בשנה , בהתאם למכשיר שבו מדובר. קיימת גם תוכנת תמר. אף אחת מהתוכנות הנ"ל אינה חינמית. בד"כ אין ארוחות חינם, והעבודה הרבה שהושקעה בתוכנות הנ"ל דורשת תמורה כלשהיא. עליך לשלוף את ארנקך לשלם מעט שקלים. התוכנה החינמית היחידה נקראת "חגים", אך אינה עונה על דרישותיך, כי כאמור אינך רוצה לקבל תוצאה כמו 1 בחשוון 5766.
 

צחי 67

New member
תוכנה מצוינת של לוח

מצאתי תוכנה מעולה של לוח שנה עברי אנגלי. תוכנה מאד דומה לתוכנה של פנטיקון בממשק שלה ואפילו יותר טובה. שם התוכנה HebDate והיא עולה רק 14.95 דולר בתוכנה יש אפשרות שהלוח יהיה חלק מהמערכת, ואפשר להגדיר לו שיפתח אוטומטית על לוח עברי דבר שאין בלוח של פנטיקון האתר של התוכנה www.lionscribe.com
 

צחי 67

New member
הערה בקשר לתוכנת לוח

יש חיסרון בתוכנה שציינתי למעלה שאין אפשרות להוסיף ארועים פרטיים, דבר שיש בתוכנה של פנטיקון
 

gadi7

New member
תוספת קטנה

שים לב !!! לפאלם כמו שלך, המריץ מערכת הפעלה בגרסא 5.0 (ומעלה), מתאימה אך ורק גרסא 1.50 של תוכנת Luach, התוכנה שעונה על דרישותיך בצורה אופטימלית.
 

מענדי

New member
סליחה - הממשק לא בעברית

אבל אפשרי להציג תאריכים בעברית
 

udifpalm

New member
הודעה ישנה שלי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=92&msgid=50237704 אין לי עדכונים מאז (חוסר זמן). במעט הזמן שהיה לי להתעסק איתה התוכנה עברה בעיקר שיפוצים פנימיים (מעבר לשימוש בקבצי RCP להגדרת resources). אם וכאשר אוציא גרסה מתקדמת יותר, אודיע על כך.
 

2סיקו

New member
יש גם באוטלוק 2003

פשוט תפעיל חגים יהודים באוטלוק ותסכרן את הפאלם דבר אחד-זה לא בעיברית
 

קובביס

New member
באוטלוק- כן בעברית

אני משתמש בTT3 ויש לי גם את ה- LUACH של כלנית ז"ל ובלי קשר, אני משתמש באוטלוק לסינכרון (סנכרון משותף לסלולארי ולפאלם) ובלוח מופיעים אירועים עבריים ובעברית (שמקורם באוטלוק)
 

קובביס

New member
תיקון- האירועים בלבד מוצגים בעיברית

האוטלוק - אופיס בעיברית ב- PC בפאלם, האירועים מופיעים בתאריכים הלועזיים בעיברית. אני משתמש בעיברית של טופ (כלנית) והעיברית ב- SYSTEM LANGUAGE בלבד
 

NedKelley

New member
תמר - בזול

אפשר להשיג את תכנת תמר בזול. הכנס פה וב-"Special Promotion" - הכנס LEKED. הנחה משמעותית !
 
למעלה