שלום!

The West Star

New member
שלום!

אני מעריץ של דילן כבר זמן רב. ואני מאד אוהבתי בעיקר את Pat garret.. למרות שזה לא אלבום מייצג. לפני כמה ימים שמעתי את The times they are a changin' ואני המום לחלוטין.. וזהו.. רק רציתי להציג את עצמי..

ברוך הבא !!

הפסקול שדילן יצר לסרטו של סם פקינפה "פט גארת וביל הנער" (סרט בו דילן שיחק בעצמו) שונה לגמרי משאר האלבומים שלו, הוא יותר מוסיקלי ואילו האחרים כמו היצירה The Times They Are A Changin יותר טקסטואלים. בין היצירות הראשונות שהוא הקליט שירים שהוא עצמו כתב זה הדיסק הכי אהוב עליי, מסיבה פשוטה לפני שהוא הפתיע את כולם בכך שבניגוד להרבה ציפיות שהיו הוא בחר שלא להמשיך את דרכו של וודי גאטרי הוא כאן הכי קרוב אליו. זה כמובן הסיבה שנראת לי לזה שאתה מופתע, אבל אתה כמובן מוזמן להישאר איתנו בפורום הזה ולספר לנו מהי באמת הסיבה, אני לא יכול לדבר בשם החברים אבל נראה שבמקרה הזה הם יסכימו איתי: נשמח להרחיב את המעגל שלנו בעוד דעות על האמן שאנחנו מאוד אוהבים.

The West Star

New member
אני בעיקר המום כי זה אלבום מאד טוב

אבל הארת את עיניי בקשר לוודי גאת'רי.. אגב, גאת'רי, היה קשר כלשהו בן ארלו [הבן של וודי] לבוב? שמעתי שהיה איזה פסטיבל פולק שבו הם שרו יחדיו א ת alice's resturant

אני שמח שהארתי את עינייך

בשביל זה אני כאן.
אני מקווה רק שחלילה לא סינוורתי אותך. לא ידוע לי על קשר בין ארלו גאטרי לבין בוב דילן, אולי חברים טובים מסיבה מובנת אבל לא יותר. אם אתה מחפש בכל זאת פעם אחת שיצא להם להופיע על אותה במה אז בתחילת שנות ה-70' הם השתתפו עם עוד כמה אמנים במופעים הראשונים שהיו לזכרו של וודי גאטרי, כמו אלו שלהבדיל נערכים בארץ אחת לשנה לזכרו של מאיר אריאל (אגב, המופעים הללו רצים עד היום. רשימת האמנים משתנה מפעם לפעם). פרט לזה כשארלו הקליט את הגירסה החדשה ל"מסעדה של אליס" היתה שמועה שהוא למד לנגן על מפוחית מבוב דילן, אבל זה מצחיק לומר את זה בהתחשב לזה שארלו הוא אמן בזכות עצמו. אני אישית מאוד אוהב את השירים שלו, ואני ממליץ על דיסק הופעה שלו עם פיט סיגר שהוא חבר נוסף, Precious Friends.

למעלה