שלום!!

franz17

New member
שלום!!

אני חדשה כאן, צופה קבועה ביס פלוס אוהבת במיוחד את משפחה בהפרעה, קוראים לי ארל, נשות הכדורגלנים, איש משפחה. לפני כמה חודשים עשו שידורים חוזרים בשעות הבוקר לחדר מורים אבל רק מעונה 3. מישהו יודע אם ישדרו בהזדמנות גם את עונות 1+2 או איפה אפשר להשיג את הדיוידי של הסדרה בארץ?

gilriv

New member
לחדר מורים שדרך אגב שודר במלואו

גם בשידור החוזר -וגם נדמה לי הוא שודר כבר פעמים, ממתי שזה היה חדש בYES+ אז הוא כבר אין כוונה לשים בימים הקרובים כרגע יש המון שידורי חוזרים לסדרות -גם החדשות רק בבוקר וזה גם חבל על הזמן סדרות10 כל אחד ?.....
סידרה בריטית ומצחיקה לאלו שעוד לא ראו ועונה2 זה מחלקה אלטרנטיבית סידרה המתנהלת כולה בבית חולים קומדיה חמודה נורא ומצחיקה ורומנטית ימי שני 22.30 ושידור החוזר ב00.42 ------------------------------------------------------------------
THE L WORLD
הסידרה הלסבית חזרה מהר מאוד כפי שאני רואה באתר יס+ ב01.32 יום רביעי >זה שידור יומי מלבד יום שישי ושבת כנראה זה מהעונה הראשונה בנות
-------------------------------------------------------------------

franz17

New member
כן זה באמת שודר פעמיים

ובשניהם זה התחיל רק מהעונה השלישית (כנראה שליס אין זיכיון לעונות הראשונות וזה ממש חבל כי זה עוד 2 עונות עם בריאן וקורט
)... ודרך אגב מחלקה אלטרנטיבית זאת סדרה די מאעפנה, לא אהבתי בכלל

jess r

New member
מה פתאום, בפעם השניה שזה שודר

קורט ובריאן היו שם. אחח, איזו סידרה נהדרת זאת היתה
כן, "מחלקה אלטרנטיבית" לא משהו.

jess r

New member
אוי, אופס

הייתי בטוחה שאמרת "וזה חבל, כי זה עם קורט ובריאן", בלי ה"עוד". הם באמת התחילו לשדר מעונה 3?... אני כמעט בטוחה שהיה איזה שידור חוזר ממש לא מזמן, יום-יומי, שהתחיל מעונה 1.

franz17

New member
יכול להיות שבפעם הראשונה שידרו

מההתחלה ופשוט לא הייתי מודעת אבל הפעם השנייה התחילה רק מהעונה השלישית
מנצלת לשאול אם מישהו יודע באיזה עוד מקומות בריאן וקורט משחקים? (את קורט ראיתי רק בתפקיד קטן בד"ר הו...)

jess r

New member
באתר של IMDb אפשר למצוא פרטים כאלו

Navin Chowdhry - קורט Adrian Bower - בריאן עם רשימה מלאה של כל הסדרות, סרטים ותוכניות אירוח שבהם השתתפו, כולל תאריכים. IMDb - עמוד ראשי

למעלה