שלום

I am kane

New member
שלום

שלום ולילה טוב שמי אבי, בן 20, משמש קצין מודיעין באחד מגדודי החי"ר הסדירים בצה"ל נפצעתי בשבוע שעבר מירי באיזור ח'ן יונס, ואני מוצא עכשיו יותר זמן להעמיק בנושא שלשמו התכנסנו. אני מתאר לעצמי שאני קצת "קטן" על חברי הפורום אבל למדתי חקרתי והשקעתי זמן רב בנושא, והמהות של ההצטרפות לפורום היא בעיקר כדי ללמוד עוד ולרדת לרמה יותר מעמיקה ומיקרוסקופית ככל האפשר בנושא. אודה לכם אם נוכל להכיר ברמה טיפה יותר מעמיקה, כדי להקל על התהליך בתודה מראש אבי.

אבי ברוך הבא לפורום

יעוד הפורום כשמו. אנו כולנו מנסים להעמיק להנציח בנושא זה. כל אחד הגיע מנקודת השקפתו. אני למשל כדור שני לניצולים שהורי סיפרו, אבל לא מספיק. לאחר שהורי נפטרו ונסעתי לפולין גיליתי כמה ידע חסר לי. פורום עוד כלי. תשאר איתנו.

החלמה מהירה אבי, וברוך הבא אלינו

בעבר, כבר כתבתי את דעתי לגבי לימוד נושא השואה בצורה הדרגתית, אני חוזרת בקצרה על מה שכבר כתבתי. היות והשואה הוא נושא רחב מאד, מומלץ בשלב הראשון לקחת ספר יסודי, כדי לקבל סקירה של הנושא. כל ספר לימוד לתיכון, יכול לשמש לכך. בשבת האחרונה עייניתי בספר: "השואה ומשמעותה" (שמישהו זרק) ומצאתי שהוא בהחלט יכול להוות התחלה. במקביל מומלץ לקחת את "אטלס השואה" או אטלס היסטורי לצורך המחשה. בשלב השני, תוכל להתמקד במה שתמצא לנכון. ואם תתקל בקושי, אנחנו כאן כדי לעזור כמיטב יכולתנו. אני מצרפת קישור ל"מרכז המידע" של "יד ושם". החומרים שם, אינם מתקבלים בחיפוש בגוגל. לכן אם אתה מחפש משהו, אתה צריך לחפש במרכז המידע עצמו. תוכל לראות את ה"מאמרים", ה"אלבומים" וה"קישורים" שלנו, ואם יש לך מה להוסיף, נשמח תמיד לשמוע. אני מאחלת לך מכל הלב הצלחה בחיים, והחלמה מהירה ושלמה.

למעלה