שלום

GALU94

New member
שלום

אמממ היי ... אני גל בת 12 עוד מעט כן קטנה =/ אממממ לפני כמה שבועות רק התחלתי להכיר ת'להקה וזה.. שמעתי כמה שירים שלהם.. הם ממש טובים.. יש להם סולואים שולטים.. והייתי שמחה באמת לדעת קצת יותר עליהם או משו.. כמה אלבומים יש להם. ומאיזה שנה כל אלבום וכאלה.. תודה רבה רבה למי שיעזורר ליי...

AeroTom

New member
שלום גל

ברוכה הבאה. כדי לקרוא קצת על האלבומים הרשמיים של הלהקה, אפשר לעשות זאת בדיסקוגרפיה המלאה, ממש כאן. ונשמח לענות ולהמליץ גם על כל דבר שקשור ללהקה והמוזיקה שלה. הדרך הכי טובה להתחיל להכיר אותם באמת, היא כמובן להתחיל לרכוש את האלבומים הנהדרים. נשמח לענות על כל שאלה בנוגע ללהקה, ושתהיה לך שהות נעימה בפורום

GALU94

New member
תודה

:O איזה השקעה.. אני מחפשת בכל זאת כמה שירים שיש בהם סולואים של גיטרות... ושירים בכלל עם חשמליות או על אקוסטיות... יש להם המון אלבומים ואין לי מושג מאיפה להתחיל =/ אם יש לכם המלצות על שירים מהסוג הזה.. בבקשה =].. ותודה רבה

AeroTom

New member
להמליץ על שירים זה לא טוב...

כמו שאמרתי - הדרך הכי טובה להתחיל היא לרכוש את אחד האלבומים. אני ממש לא אוהב להמליץ על שירים בודדים. לא רק של זפלין. כל להקה שאני אוהב. פשוט זו לא דרך נכונה להתחבר (וגם לא דרך חוקית אם חשבת על "להשיג" אותם שירים בודדים בלי לקנות את האלבומים...זה גם משהו שהפורום לא תומך בו וכתוב בחוקים בהודעת המנהל). הדרך הנכונה היא עם יצירה שלמה של הלהקה. כולנו התחלנו מאיפה שהוא, ואת מוזמנת לרכוש אלבום ראשון ולגלות את היצירות הנפלאות של הלהקה בתוכו. להתחלה הייתי ממליץ על: Led Zeppelin Led Zeppelin 2 Untitled (האלבום הרביעי\4 הסמלים) אבל באמת כל 6 אלבומי הסטודיו הראשונים מאוד מומלצים. בטוח גם שעוד פה ישמחו להמליץ על משהו בתור התחלה. נשמח לדעת עם מה התחלת ואיך התרשמת. באמת יש עולם שלם ומקסים לפנייך לגלות, עם המוזיקה של זפלין. ואנחנו תמיד כאן לכל תשובה והמלצה

IamAR

New member
אני רוצה להמליץ על שיר מסויים

since i've been loving you אני חורשת עליו בימים האחרונים גרסת הלייב אורגזמתית

למעלה