שלום

water violet

New member
שלום

ביקור ראשון בבית שלכם. נעים מאוד אני צריכה עזרה בחיפוש אחרי מדריכה מוסמכת לפי שיטת מרי מונגן ללידה טבעית. HYPNOBIRTHING. האם יש למישהי רעיון? תודה רבה מראש. יום מקסים ומהנה לכולם לידה טבעית ומאושרת ליולדות

debby12

New member
מנהל
את בארץ?

אני בארה"ב ולא ידעתי שיש את הקורסים שלה בארץ. עשיתי את הקורס בארה"ב והיה בסדר אבל לא "נפלתי". אבל זה בהחלט היה בילוי זוגי מהנה עם בן הזוג במהלך ההריון.

water violet

New member
היי

אני לא בארץ, אני במיאמי, אבל נאמר לי שגם בארץ מלמדים את השיטה. חבל לי לשמוע שלא נהנת עד הסוף מהשיטה כי אני בעצם HYPNOBIRTHING PRACTITIONER רציתי להעזר בחיפוש החומר מתורגם לעברית. במחשבה שניה....... גם בילוי מהנה עם הבן זוג נשמע מדיק! לא? המשך יום נעים לך

debby12

New member
מנהל
יכול להיות שמלמדים בארץ

אין לי מושג. נדמה לי שלא - כי כשכתבתי על זה פה בזמנו זה לא היה מוכר. אני חושבת שהרבה תלוי במי מעביר את זה. אנחנו "למדנו" באשראם רוחני עד מאוד - אבל כל שיעור התחיל בחצי שעה איחור עם הפסקה של 45 דקות באמצע. כך שהתחושה היתה קצת שזה בזבוז זמן. כמו שכבר כתבתי פה --מיילדת הבית המקסימה שילדתי איתה, שמנוסה מאוד, סבורה ש"לנשום את התינוק החוצה" עובד רק כשהוא במנח מושלם [והיא חלילה ממש לא אחת שצועקת "ללחוץ ללחוץ" או משהו כזה]

למעלה