שלום...

שלום...

אני ליטל, אני בת 20 ותמיד עניינה אותי המיתולוגיה היוונית. קראתי המון כתבות על זה וכשהייתי בבית ספר הייתי מוצאת לי איזה שעה ללכת לספרייה ולקרוא שם מהספרים קצת על המיתולוגיה. אבל מאז שאני בצבא אין לי זמן כל כך לקרוא ספרים, במיוחד לא עם היציאות שלי. אז חשבתי אולי אתם מכירים אתרים טובים על המיתולוגיה היוונית שיש בהם את כל המיתוסים מהטיטאנים ועד לסיפורים על בני האדם שרצו לעמוד מול האלים. אני לא עד כדי כך מעורה במיתולוגיה אבל אני מכירה חלק מהסיפורים הייתי מאוד רוצה לדעת יותר למרות שאני בצבא. אם תוכלו לתת לי כתובות של אתרים בנושא אני אודה לכם מאוד. תודה, ליטל.

סקיפי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להעיף מבט בקישורי הפורום, מופיעים שם כמה שמות מוצלחים.

0Pandemonium0

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

יש לנו קישורים, וביניהם גם את אתר הפורום. חפשי שם.

MetalSinagouge

New member
שלום ../images/Emo13.gif

נדמה לי שאני אנצל"ש ברשעות את השירשור: כנראה שזה יותר יתאים לדיון על מיתולוגיות עכשוויות (לעזאזל איתי שלא התעמקתי בו). רציתי לשאול- לאחרונה חשקה נפשי בפעולה של הסגידה כלפי משהו שגדול ממנה (או טוען שהוא גדול ממנה) מטאפיזית. רציתי לשאול, האם ידועות לכם מיתולוגיות עכשוויות שלהן יש פולחן ברור בתכליתו ומטרותיו? כדי לכוון קצת את השאלה רק אוסיף שעדיף שזה לא יהיה מקושר לקולנוע (
שמעתי משהו על דת הג'דיי) כי אני לא חזק בתחום הזה, בלשון המעטה. יהיה נחמד אם זה גם לא יהיה מקושר ספציפית לאדם (ז"א אדם בתור חלק בפנתאון) ואם זה כן מקושר לאדם, עדיף שהוא יהיה מת.

Thestral

New member
ברוכה הבאה../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

השתלבות מהנה בפורום!!!

למעלה