שלום...

שלי פאר

New member
שלום...

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה א-סקסואליות!? (ואם כבר אז מה זה א-מיניות) כי אני למשל נמשכת לגברים אבל הכי רחוק שאני יכולה ללכת איתם זה נשיקה וחיבוק זה אומר שאני א-מינית או א-סקסואלית? כי בעיקרון סקס מגעיל אותי לאללה תודה ;)

Limbonic Art

New member
אם הבעיה היא גועל ולא חוסר משיכה

אז יש לך בעיה עם הגישה שלך לנושא (ככל הנראה ולפי איך שאת מסבירה זאת) א-מיניות היא אי משיכה מינית לאחר, את מספרת שאת כן נמשכת (או שאת לא יודעת בדיוק איך להגדיר את מה שאת מרגישה לגברים?) על כל פנים אני מציעה לך לפנות לאיש מקצוע בכדי לברר את את הגועל שאת מרגישה והסיבות לכך, מאחר וסלידה וגועל תמיד תביא אותך למצב שלא תרצי במשהו מגעיל...יכול להיות שזו הבעיה.

שלי פאר

New member
אני כן נמשכת לגברים

ואני גם חרמנית לפעמים :מובך: אבל עד הקטע שזה מגיע לסקס אז אני נרתעת...

Limbonic Art

New member
אז כמו שרשמתי קודם

מדברייך, משתמע שאת לא מגיעה לקטע מיני, בגלל שהוא מגעיל אותך ולא בגלל אי משיכה מינית... אבל כמובן שייתכן ואני טועה- את יודעת הכי טוב מי את

שלי פאר

New member
נכון!

אני לא מגיעה לקטע מיני כי זה מגעיל אותי אז אני א-מינית!?

Limbonic Art

New member
לא

א- מיניות היא אי משיכה מינית לאחר ולא גועל ממין למה את נגעלת מזה, במיוחד אם תתקרבי פיזית אל האדם שאת אוהבת?

שלי פאר

New member
אני לא יודעת

זה פשוט מגעיל אותי על הקטע הזה של סקס וירידות ומגע.. עושה לי צמרמורת של גועל נפש לחשוב על זה.... אז אני לא א-מינית וגם לא א-סקסואלית1?

Limbonic Art

New member
חמודה../images/Emo13.gif א-מיניות ואסקסואליות זה

אותו דבר- פשוט אסקסואליות היא מילה בינלאומית... תראי, יש דברים במין שלא כל האנשים המיניים אוהבים, הרבה פעמים אנשים נגעלים ממשהו שהם לא מכירים או חוששים ממנו, כשמנסים עם האדם הנכון- רואים שהשד לא נורא כ"כ חשוב לך לבדוק עם עצמך למה הגעת למצב שזה כ"כ גורם לך לגועל נפש וצמרמורת, זה נשמע כמו פוביה מסויימת .. קודם תבדקי למה זה ככה אצלך ולאחר שתמצאי מישהו שאת אוהבת, ביחד תפתרו ותבדקו מה בא בחשבון מצידך ומה לא- דברים עלולים להשתנות אחרי הכל , לפי הגיל את בסה"כ חיילת צעירה
אני מציעה לך לא להיכנס לסטוצים במצב שאת חשה גועל נפש , אלא דווקא להיות עם מישהו שתאהבי ואז קרוב לוודאי לא תחושי גועל
על כל פנים אם את מוטרדת - את יכולה תמיד להתייעץ עם איש מקצוע ...

Limbonic Art

New member
דבר אחרון חשוב

אני ממש לא רוצה להטעות אותך, השתדלתי להתייחס למה שכתבת יש סיכוי כלשהו שהמשיכה שלך אל הגברים היא רגשית בלבד? (משערת שאני לא צריכה להסביר את ההבדל בין משיכה רגשית למשיכה מינית) והסלידה שלך למין היא תוצאה מחוסר משיכה מינית ועיניין בזה? או רק כי פשוט זה מגעיל אותך ולכן את לא מגיעה למצבים אינטימיים? או שאולי פשוט עוד לא הכרת מישהו שבאמת אהבת? נסי לענות על זה - אולי נקבל תמונה ברורה יותר...

שלי פאר

New member
אמממ

אני חושבת שעוד לא הכרתי מישהו שאהבתי באמת ובגלל זה אני סולדת ממין

Limbonic Art

New member
אז את יודעת הכי טוב את הסיבה../images/Emo13.gif

על כל פנים זה די נפוץ העיניין של סלידה עד שלא מוצאים מישהו שאוהבים... שיהיה לך שבוע מקסים!

א-סקסואליות וא-מיניות הן אותו הדבר

א-מיניות היא השם העברי ל asexuality, א-סקסואליות היא יצור כלאיים. שתיהן מייצגות את אותו הדבר. על פניו, מדברייך יתכן שאת א-מינית, אם המשיכה לגברים היא רומנטית, ואם את לא סובלת מכך שסקס מגעיל אותך לאללה. עם זאת, את מכירה את עצמך הכי טוב, את תדעי לאפיין את עצמך הכי טוב. ברוכה הבאה

שלי פאר

New member
..........

מממ לא כל כך הבנתי סקס כן מגעיל אותי וגם כל מה שקשור במגע (חוץ מחיבוקים ונשיקות וגם הנשיקות הם בלי לשון) אז אני א-מינית!?

מה את חושבת?

האם את מרגישה שאת מתאימה להגדרה? שלא בא לך על בנים, ולא על בנות, כשם שלהטרוסקסואלית לא בא על בנים? איך הגדרה כזאת תשפיע עלייך? אם היא גורמת לך להרגיש "בבית", את מוזמנת להגדיר את עצמך כאסקס. אם היא תלחיץ אותך, אולי כדאי לחכות, עד שתמצאי את ההגדרה שמתאימה לך. אני חושבת, שלהגיע למסקנה שאדם הוא אסקס, התהליך הזה, חשוב יותר מהמסקנה עצמה.

avi1283

New member
ייתכן

יכול להיות שאת נגעלת ממין וגם או כתוצאה מזה את לא נמשכת לזה, ויכול להיות שאת נגעלת מזה בגלל סיבה מסוימת שאם תפתרי אותה אז פתאום כן תמשכי לזה, קשה לדעת. כדאי כנראה להתייעץ עם איש מקצוע ולנסות לברר את זה עם עצמך. בכל מקרה ברוכה הבאה :)

למעלה