שלום

namori

New member
שלום

לכולם. הרבה זמן לא כתבתי פה. בעבר הופעתי בשם אחר, למי שאולי זוכר אני אמא של אוריה שעוד מעט תהיה בת שלוש. אוריה נולדה עם ק"פ דו"צ ומטופלת אצל פרופ' פורת בשיטת פונסטי. עד עכשיו הכל בסדר ואנחנו מקווים שימשיך כך. פורת אמר לנו כבר מזמן שאפשר להוריד לאוריה את הנעליים לגמרי, אבל החלטנו להיצמד לשיטה המקורית ולהמשיך עם הנעליים בלילות, בשאיפה עד גיל ארבע. עכשיו אנחנו צריכים להחליף לה מידה והתקשרתי לנעלי יעל בירושלים ונדהמתי לשמוע עד כמה עלה המחיר. לפני כמה חודשים זוג נעליים עלו 300 ש"ח ועכשיו הם דורשים 445 ש"ח ואם המידה לא במלאי זה עולה 500 ש"ח!!! מישהו יודע על מקום אחר בו אפשר לקנות את הנעליים במחיר הישן? בחנות גם אמרו לי שיש סנדלים במקם הנעליים - יש למישהו מושג על מה מדובר? אני מודה לכולם על העזרה ומאחלת לקראת השנה החדשה הרבה בריאות לכל ילדי הפורום הקיימים ולאלו שבדרך!!!

טאניוש

New member
תתקשרי לאייזלר!

זוכרים וזוכרים
אנחנו הזמנו באייזלר נעלים במידה 21 כי לא היה במלאי, בגלל הפשלה של הספק נקבל רק ביום ראשון (הזמנו לפני שבוע). לא אמרו לי כלום לגבי תוספת מחיר במקרה שאין במלאי! האמת- לא שאלתי מה המחיר, כבר פעמיים קניתי שם (בפעם אחרונה לפני מספר חודשים) והמחיר היה אותו מחיר- 200ש"ח (220 כולל התקנה). הבהלת אותי. איך יכול להיות שהמחיר עלה פי שניים תוך חודשים ספורים? <אגב אנחנו בהדסה ביום שני הקרוב. יש סיכוי לראות אותכם שם?>

namori

New member
תודה

על המידע המדהים - אני אתקשר אליהם מחר ואבדוק כמה זה עולה אצלהם. לא ידעתי שהם בכלל מחזיקים נעליים במלאי. בפעם האחרונה שהיינו שם הם רק עשו את ההתקנה. אני אספר לכם כמה זה עולה שם - מדובר בהחלט בהבדל משמעותי!!! אגב, אני תמיד בהדסה - אני עובדת שם...הבעיה הקטנה היא שאני כרכגע בבית עם אוריה - יש לה דלקת ריאות, אז עד יום שני נראה אם אני בכלל אגיע לעבודה....נהיה בקשר!

טאניוש

New member
תרגישו טוב ../images/Emo201.gif

אני באמת
, לא שאלתי כמה עולה, הייתי בטוחה שהמחיר לא השתנה (כי למה שישתנה?).

טאניוש

New member
דיברתי איתם

המחיר בסביבות 320ש"ח (לא היה את מי לשאול את המחיר המדוייק, אבל לדברי האישה שאיתה דיברתי זהו המחיר בערך). אכן המחיר עלה
אבל יותר סביר מ-500.

namori

New member
גם אני דיברתי

ומסתבר שבמידה שאני צריכה (23 או 24) המחיר הוא כבר 400 (!!). הם אמרו לי שבדרך כלל הם בכלל מרכיבים במידות כאלה נעליים רגילות שקונים בכל חנות. אז התקשרתי לד"ר בור לשאול אותו ולפי מה שהוא אמר זה לא מספיק טוב וצריך להשתמש בנעליים ישרות (עד היום היו לנו הפוכות) שלדעתו לא עולות הרבה. אז חזרתי לאייזלר ושם אמרו לי שהם לא מחזיקים נעליים ישרות במלאי. התקשרתי לנעלי יעל שוב וקיבלתי את אותה התשובה - במידה הזאת זה יעלה 500 ש"ח... אז מה עושים? למי יש נסיון עם מידות כאלה?

טאניוש

New member
רגע, מהמידה 23 צריך על ציר ישר?

אי אפשר הפוכות? עד גיל 4 נצטרך לקחת משכנתא
.

פרלמנים

New member
פעם ראשונה שלנו

הי, התקשרתי היום ל"אייל אורתופדיה" בכפר סבא להזמין את הדניס בראון הראשונות שלנו, לקראת הורדת הגבס הראשון. כפות הרגליים של דניאל בערך 7 ס"מ, זה אומר- הנעליים הכי קטנות שיש (מידה 13 הפוכות). הצעת המחיר היא 400 ש"ח לנעליים ועוד 150 לדניס. מישהו יכול לתת לי קצת טיפים על עלויות מידות וכו'... (מילון מונחים ). תודה רבה רבה, גס'יקה

טאניוש

New member
../images/Emo26.gif עדכון

שאלתי היום את פרופ'פורת. הוא אמר שאין שום סיבה לשלם כל כך הרבה (מאד הופתע מהמחירים המופקעים), אפשר לחבר לדניס בראון נעליים רגילות, חשוב רק לשמור על הזוית כאשר מתקינים. לשיקולך...

פרלמנים

New member
איפה?

הצילו, מה זה רגילות, מה זה הפוכות, מה אני עושה שיהיה הכי טוב לדניאל?

טאניוש

New member
קצת סדר בבלגן ../images/Emo13.gif

הפוכות- אלה שהיינו איתם מהתחלה ועד עכשיו, נעליים אורטופדיות שנפתחות לגמרי, מותקנים כאילו הפוך- נעל שנראית כמו שמאלית בעצם נועלים על רגל ימין. ישרה- על ציר ישר. אין לי מושג איפה משיגים, לא יודעת האם עדיף על הפוכה. את יכולה לקרוא באתר של אושרי. פה התמונה של שני הסוגים.

טאניוש

New member
לחצתי על שלח בטעות

הנעל הרגילה- כמו שזה נשמע, סתם נעל פשוטה שקונים בכל חנות. מן הסתם זה פתרון זול, אך לא בטוח שזה מספיק טוב. לא הייתי משתמשת בה מהתחלה (לאל יודעת גם האם אשתמש מעכשיו, למרות אישור הרופא).

simchamiryam

New member
קנינו אצל אייזלר נעליים על ציר ישר

לפני כשנה לא זוכרת בדיוק עלה כ 250 ש"ח מידה 17. לא היה במלאי והם הזמינו במיוחד והתקינו על הבר שלנו. שאלתם אותם אם הם יכולים להזמין?

מה לגבי "בירו|" בצפון?

היי נעמה!!! http://www.biro.up.co.il/ לדבר שם עם יוסי (לפחות בעפולה, למיטב זכרוני). אין לי מושג מה המחיר. אבל אם יש את הבר הכחול אז אפשר לבקש רק לשלוח את הנעליים במידההמתאימה ולהתקין לבד. שם בטוח יש נעליים ישרות, יש המון מידע על נעליים ישרות והפוכות באתר של אושרי. גם לנו פורת אמר כבר להוריד את הנעליים אבל הוא יודע שאנחנו ממשיכים. אושרי היה לא מזמן בן שלוש. חג שמח.

batelav

New member
המחיר אצל יוסי

פורת הוא 300 שקלים לזוג נעליים ישרות

למעלה