הומיאופטיה לקנדידה לרוב יעילה מאד!
היי גו בננס', סליחה על האיחור במתן התשובה.. אני לא גולשת לכאן מספיק |אייקון של סטירת לחי לעצמי| אז התשובה היא כן. אני מאד ממליצה על הטיפול ההומיאופטי, בייחוד אם לא הצלחתם עם כל הומרים האחרים. לגבי הטיפולים האחרים בהומיאופטיה- אני חושבת שזה , במקרה של דני רון, לא מתנגש עם הפרוטוקול הביו רפואי, אלא משלים אותו. מאד ממליצה ואני מתכוונת להעזר עם המטופלים שלי, בפתרון בעיות מעי, כמו קנדידה וחיידקים דיסביוטיים- בטיפול הומיאופטי, יותר מאשר באובה אורסי, קפריסידין ודומיהם, המשפיעים לרעה על אוכלוסיית הפלורה התקינה, בדיוק כמו על החיידקים הבעייתיים. הומיאופטיה ברמה הטיפולית במעי, היא בדרגות הומיאופטיות נמוכות - 6,9,12 שמטרתן היא ברמה הגופנית, יותר מאשר ברמות האחרות. לעומתה, הומיאופטיה יותר כוללנית לילד, מטפלת ברמות ה"גבוהות" יותר- במספרים כמו 30 ויותר, אז יש השפעות ברמות רגשיות ורוחניות ואישיותיות, יותר. לגבי המחיר- בדקי איתו האם את רוצה לעשות טיפול כוללני, או מקומי, אך שווה לך לעשות אבחון מסודר איתו בפעם הראשונה, וזה לוקח זמן ולכן יקר יותר. אגב, לא יקר יותר מחיה לוטנר למשל.. כי מדובר על פגישה של שעה וחצי-שעתיים.