שלום.

שם ים

New member
שלום.

שאלה. היום, בבוקר, התעוררתי עם משפט, שזה הפעם השנייה שאני שומעת בהתעוררות. וזה המשפט: גד בלד סד בלס יו אני לא דוברת אנגלית, וגם לא כותבת משהו באנגלית, אז תסלחו לי על שגיאות הכתיב, אנסה חאיית כפי שזה נשמע: gud blad sad bless you/ אני לא יודעת, אם כאן זה המקום לשאלה הזו, אך אשמח אם למשהו יש רעיון. תודה. שם ים.

ההגמון

New member
אם כבר

god blood sad bless you. שזה אומר: דם האלוהים עצוב יברך אותך. או אלוהים דם עצוב יברכך אותך. וורסיות כאלה. שיר מסויים שאת שומעת או שיר מפרסומת מסויימת בטלוויזיה אולי?

ההגמון

New member
אני ממליץ ללכת

לפסיכולוג או פסיכיאטר, אם העיניין ממשיך, ומפריע לך בחיים, ולו רק כדי לשלול מחלות נפש או דברים אחרים. מעבר לזה, יש פסיכולוגים שאף מאמינים בדברים שהם מעבר לרפואה, ויכולים לעזור לך לברר את העינין בצורה יותר עמוקה. או, להפגש עם מדריך או מורה בתחום המאגיה ולנסות לברר איתו.

The Holy Hooker

New member
או פשוט

לתת לזה לעבור לידך... דברים כאלה צריך תמיד לקחת כמשהו לא וודאי ולבדוק עם עצמך האם הייתה להם סיבה. לפעמים סרטים שאנחנו רואים גורמים לנו לחלום או לחשוב שאנחנו שומעים או רואים משהו מסויים והרצון שלנו להאמין בייחודיות שלנו מגביר את האמונה בכך שאולי יש בזה מסר. בכל אופן, אם יש לזה משמעות זאת לא תיהיה הפעם האחרונה שתישמעי את זה...

ההגמון

New member
../images/Emo45.gif

וגם לא להתפס יותר מידי לדברים ולחפש להם משמעות. "לפעמים חלום הוא רק חלום".

MxIxAx

New member
חורף אחד לפני כמה שנים

חדר גשם לביתי, ואני קישרתי את זה ישר לאלים....... וזה לא שידעתי לאיזה אל לקשר את זה, אודין או תור, תור אל בכלל? וכו וכו

MxIxAx

New member
אני לא דתי אני אתאיסט פגאני

עובד את הטבע, וזה עניין אורבני לגמרי של פחי סלי מיחזור בקבוקים ונייר

MxIxAx

New member
סייבר אנארכו פגאן לודטי

עם גלגל תווייה בסלון ביתו

gwizard

New member
קטן עלי

לי קראו לא מזמן "פסיכולוג במסווה של מכשף". היש יותר מגוחך מזה ?

למעלה