שלום

pasiava

New member
שלום

אני רוצה בקרוב להתחיל לנגן על כלי, ואני מאוד מתלבט בין גיטרה לתופים. אני רוצה שהכלי שאני אנגן עליו יהיה מצד אחד מיוחד, אך מצד שני, שיוכלו לשמוע אותי הרבה מנגן עליו. מה הכוונה? יש כמה ילדים בכיתה שלי שמנגנים על גיטרה, אז זה יהיה פחות מיוחד. תופים, זה מיוחד, אבל אני רוצה משהו שאני אוכל נגיד להופי בטקסים בית ספריים וכ'ו. רציתי לשאול קודם כל, אם יש פה מישהו שמנגן על תופים, ואפילו אם לא, אם לדעתכם בתיכונים(השנה זו שנה אחרונה בחטיבה) בטקסים שילדים מנגנים לוקחים גם תופים? וגם, למרות שזה עניין של החלטה ע"פ רצונך, אם יש לכם רעיון על משהו שקל יותר להתחיל איתו? תודה רבה

TillsWIFE

New member
השאלה היא

מה אתה בדיוק רוצה. לפי מה שהבנתי אתה מחפש את ה"מיוחד". דיטרה כמו שאמרת, ממש נוח ויעיל בכל מקום. יצאתם לטיול, יש לך קלאסית, אתה מנגן לחבר'ה. לסחוב איתך תופים לכל מקום, קצת יותר בעייתי
אני מנגנת על גיטרה חשמלית, אבל אני מאוד אוהבת תופים ושרופה על מתופפים שונים מהלהקות שאני מעריצה, אני חושבת שזה כלי חזק וגברי (סליחה מהפמינסטיות שכאן), וצריך לבוא אליו עם הרבה אטיטיוד. אני חושבת גם שכשאתה בא ללמוד על כלי נגינה, השיקולים שאתה צריך לקחת הרבה יותר מאשר טקסים בבית הספר. למרות שאצלינו, הופיעו תופים בטקסי בית ספר וזה בהחלט שדרג את הרמה. ב"הצלחה

itoosh2

New member
תקשיב... בתור אחד...

שמנגן גם על תופים וגם על גיטרה אני אביא לך את היתרונות והחסרונות בכל כלי... אבל במאוד מצומצם כי אין לי ממש כוח כרגע... גיטרה: יתרונות: מלודית ניידת זולה (יחסית) טובה ומבוקשת להופעות כמו כולם חסרונות: לוקח הרבה זמן עד שאתה קולט שאתה עברת את הבסיס ואתה יחסית טוב לא תמיד כיף ללמוד את הנגינה... לפעמים זה מעיק... כמעט תמיד מתחילים עם קלאסית וזה טיפה מבאס את רוב האנשים (עד שהם בוחרים את הגיטרה שהם רוצים באמת) כמו כולם (כלומר שגם אם תרצה לנגן בטקס, יהיו המון שיוכלו לנגן חוץ ממך) תופים: יתרונות: משחרר עצבים כיף קל ללמוד את הבסיס הרבה מקום לאילתור מהבסיס מרשים ומיוחד לא כמו כולם חסרונות: יקר מרעיש לא נייד דופק את השמיעה (לנגן עם אטמי אוזניים
) חשוב לפתח חוש קצב ברמה מעולה בשביל להופיע (זה לא קל) אומנם לא כמו כולם, אבל אף אחד לא מספיק פראייר בשביל להביא את המערכת שלו לביצפר רק בשביל לנגן בטקס קטן... מקווה שעזרתי... לילה טוב

imry100

New member
אה...../images/Emo108.gif

אם אתה רוצה לנגן בשביל טקסים בבי"ס לא נראה לי שכדאי לך לגן... בוא נגיד שאין טקסים ואין אחרים שמנגנים בגיטרה, מה נראה בשבילך יותר יפה יותר , כיף יותר?! תסתכל על זה מהשיקולים העצמיים ולא על אם תהיה מיוחד בטקס... עד כאן זיבולי השכל מקווה שעזרתי

למעלה