שלום!! מה שלום כולם?? מה נשמע מרקו?
מ מרקו וזהו New member 3/3/02 #2 בסדר.... ../images/Emo23.gif מה איתך? לכאן יש לך זמן... הא? (באי סי קיו את בורחת...) לא נורא, הנה לך- ... מרקו וזהו!!!
בסדר.... ../images/Emo23.gif מה איתך? לכאן יש לך זמן... הא? (באי סי קיו את בורחת...) לא נורא, הנה לך- ... מרקו וזהו!!!
נ נעה ד New member 3/3/02 #4 תודה רבה !! ../images/Emo20.gif אצלי הכל בסדר... אבל למה מתעלמת? חלילה וחס.. איזה יופי, פסח מתקרב!!!
מ מרקו וזהו New member 3/3/02 #7 שברת לי את ה-../images/Emo23.gif, ועשכיו הוא-../images/Emo14.gif פרטים באי סי קיו. חחחחחחחח מרקו וזהו!!!
שברת לי את ה-../images/Emo23.gif, ועשכיו הוא-../images/Emo14.gif פרטים באי סי קיו. חחחחחחחח מרקו וזהו!!!
C Charlie Bactos New member 3/3/02 #5 היי לך גברת... אני צ´ארלי))))))))))))))) ומה זה כיייף ךי עכשיו...?..ישנתי המווווווווןןןןןןןן
D DreamS_HunteR New member 3/3/02 #10 גברת דיאמנט, מה קורה אחותי? את זוכרת אותי עוד? אדם..בן שימול מה קורה?
נ נעה ד New member 3/3/02 #11 אדון בן שימול ../images/Emo85.gif בטח זוכרת!! מה אני סנילית ? מה שלומך?
H havlaz New member 3/3/02 #12 נו באמת, מי עוד קורא לך בלונדינית? ומה את לא קוראת מכתבי פתיחה? כתוב שם שאני איציק אדרי.. היחיד שקורא לך בלונדינית.. אממ טי*** את יודעת להשלים
נו באמת, מי עוד קורא לך בלונדינית? ומה את לא קוראת מכתבי פתיחה? כתוב שם שאני איציק אדרי.. היחיד שקורא לך בלונדינית.. אממ טי*** את יודעת להשלים
נ נעה ד New member 3/3/02 #13 ממ.. נראה לי שאתה מתבלבל ../images/Emo12.gif אני נעה דיאמנט.. מי אתה חושב שאני?
H havlaz New member 3/3/02 #14 אם את זאתי בתמונה, אז זה את ../images/Emo6.gif אלוהים ישמור, את תקבלי ממני כאפה.. איך אפשר לשכוח אישיות קריזמתית שכמוני הלוווו, איציק, מהמועצה? גם כן בלונדיניות...
אם את זאתי בתמונה, אז זה את ../images/Emo6.gif אלוהים ישמור, את תקבלי ממני כאפה.. איך אפשר לשכוח אישיות קריזמתית שכמוני הלוווו, איציק, מהמועצה? גם כן בלונדיניות...
נ נעה ד New member 3/3/02 #16 אההההההה!! בטייי!!! חחחח סתםם.... אני לא מאמינה איך העזתי.. אני מצטערת על הפשלה מה נשמע?
מ מרקו וזהו New member 3/3/02 #15 לא נעים..... נו נעה זה אציק.. . מההפנינג, אני יודע שאת מכירה אותו, דיברתם .... נו..... רוצה תמונה? מרוק וזהו!!!
לא נעים..... נו נעה זה אציק.. . מההפנינג, אני יודע שאת מכירה אותו, דיברתם .... נו..... רוצה תמונה? מרוק וזהו!!!
H havlaz New member 3/3/02 #18 עזוב, בלונדיות ../images/Emo6.gif שיאוו הולכים להרוג אותי הבלונדניות.. טבח יעשו בי טבח הארמנים